Redactia.ro
Home » Monden » Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut. Actrița a îmbătrânit vizibil și a pierdut lupta cu kilogramele FOTO

Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut. Actrița a îmbătrânit vizibil și a pierdut lupta cu kilogramele FOTO

GALERIE FOTO (9)Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut.

Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut. Celebra actriță din serialul Melrose Place, s-a transformat complet. Din tipa extrem de sexy și rea, Heather a ajuns să fie de nerecunoscut. Timpul și situațiile din ultima periodă și-au pus amprenta asupra ei.

Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut. Actrița a îmbătrânit vizibil și a pierdut lupta cu kilogramele FOTO

Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut. Ajunsă la vârsta de 59 deani, Heather Locklear s-a transformat complet. De-a lungul timpului, celebra actriță s-a confruntat cu depresia, alcoolismul, violența domestică, iar toate acestea și-au pus amprenta asupra vieții sale dar și asupra fizicului ei. Din blonda sexy din serialul Melrose Place, Heather s-a transformat într-o persoană îmbătrânită care a pierdut lupta cu kilogramele. Actrița nu s-a împăcat cu gândul că îmbătrânește, motiv pentru care a apelat la numeroase intervenții estetice, iar acest lucru i-a înrăutățit și mai rău fizicul. Cu siguranță, Heather a fost una dintre cele mai râvnite blonde din anii ’90, având o frumsețe aparte. Heather a făcut parte din distribuția serialului Melrose Place, care a rulat din 1993 până în 1999. Cu toate că a mai avut alte proiecte cinematografice, Heather nu a mai cunoscut succesul din Melrose, unde a fost o adevărată divă.

Recent, vedeta a fost surprinsă în timp ce se afla pe străzile din Los Angeles, alături de logodnicul ei, Chris Heisser. Actrița a pierdut lupta cu kilogramele, dar și un chip distrus de operațiile estetice. În trecut, Heather s-a confruntat cu probleme mari cu dependența de droguri și alcool, motiv pentru care a ajuns de mai multe ori la închisoare, fiind și internată la clinici de dezintoxicare. În 2019, un judecător a decis ca actrița să fie internată într-un sanatoriu, pentru că a fost violentă față de actualul iubit.

Heather Locklear s-a chinuit mult pentru a ajunge la Hollywood, dar din nefericire, nu a făcut față cu brio celebrității. În timp, vedeta a încercat să lucreze și la imaginea sa fizică, iar primele zvonuri despre operațiile estetice au apărut în 2013, când Heather a devenit iubita unui chirurg estetican.

Heather și-a distrus chipul

Atunci a fost perioada în care fizicul actriței a început să se schimbe vizibil, devenind de nerecunoscut. Obrajii săi au fost mai întinși și mai plini, sânii mult mai mari, iar la scurt timp au apărut și comentariile negative în media. Susținătorii acesteia erau de părere că actrița și-a stricat cariera, considerând că Heather arată ca o Barbie bătrână. De asemenea, actrița de la Hollywood a profitat și și-a injectat și botox, care i-au făcut ridurile să dispară: „Fața ei, din păcate, pare trasă, parcă e o pisică… Biata de ea, a avut parte de prea multă chirurgie estetică”, comenta unul dintre fanii artistei.

Experții esteticieni au declarat că Locklear a apelat și la implanturi în obraji, aceștia fiind mult mai ridicați ca înainte. Linia gâtului pare mai netedă, la fel și zona maxilarului. În prezent, Heather mai poate fi recunoscută după culoarea ochilor, care în trecut făceau ravagii în rândul personalităților de sex masculin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: