Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum celebrul actor din Harry Potter! Nu o să-ți vină să crezi cum s-a transformat

Cum arată acum celebrul actor din Harry Potter! Nu o să-ți vină să crezi cum s-a transformat

GALERIE FOTO (7) Cum arată acum celebrul actor din Harry Potter! Nu o să-ți vină să crezi cum s-a transformat

A devenit cunoscut de mic datorită seriei „Harry Potter“, unde a jucat rolul principal. Acum, Daniel Radcliffe a ajuns de nerecunoscut. 

Cum arată acum celebrul actor din Harry Potter

Dacă atunci când era mic avea părul lăsat pe frunte, deoarece aşa i-o cerea rolul, şi purta nişte ochelari rotunzi ca de tocilar, acum Daniel Radcliffe, în vârstă de 31 de ani, arătă total diferit. S-a îngrășat considerabil, are barbă și părul lung și neîngrijit și nu mai seamănă deloc cu Harry Potter.

Deși nu are deloc o vârtă înaintată, celebrul actor este de nerecunoscut din cauza look-ului foarte îmbătrânit. Momentul în care au apărut fotografii cu actorul în mediul online, fanii s-au întrebat dacă este ceva în neregulă cu el.

Daniel Radcliffe a primit rolul lui Harry Potter pe când avea doar 11 ani, iar după lansarea primului film – Harry Potter și Piatra Filozofală -, în anul 2001, viața actorului nu a mai fost deloc la fel. Acesta a povestit că se simte mândru să știe că reprezintă o parte importantă din copilăria multora și că se simte norocos să fie actor.

”Cred că actorilor le place să se plângă des. Cred că uităm cât de norocoși suntem să avem acest job”, mărturisea actorul acum ceva timp.

Succesul lui Daniel Radcliffe nu s-a oprit aici. După terminarea filmărilor, acesta a primit numeroase oferte. Printre cele mai bune filme ale actorului se numără „Swiss Army Man”, „Kill your darlings”, „Horns”, „Imperium” sau „Escape from Pretoria”.

”Mi se întâmplă uneori ca atunci când cunosc copii acum și părinții lor îi aduc la mine și zic «el e Harry Potter» și copiii zic «nu, nu e». (…) E foarte ciudat, dar în același timp minunat atunci când vine cineva la tine și îți spune «ai fost o parte foarte importantă a copilăriei mele»”, a mai afirmat Daniel Radcliffe.

Personajul Harry Potter l-a băgat în depresie pe Daniel Radcliffe

Numele lui Daniel Radcliffe va fi mereu asociat cu cel al lui Harry Potter, vrăjitorul din celebra serie cu același nume. Datorită acestor filme, actorul a devenit cunoscut, chiar dacă la un moment dat s-a simțit pierdut și nu știa ce va face cu viața lui după ce se vor termina filmările definitiv. Cumva, știa că oamenii, atunci când se uită la el, îl văd pe Harry Potter, nu pe Daniel Radcliffe.

”Dacă ieșeam în oraș să beau și mă îmbătam, îmi dădeam seama că atrăgeam foarte mult atenția pentru că nu eram doar un puști care bea, era Harry Potter care consuma alcool într-un bar. (…) Multe dintre aceste probleme cu băutura au apărut când se apropiau fimările pentru ultimele filme al lui Potter. La fel și atunci când am terminat să le fac pentru că eram panicat fiindcă nu știam ce se va întâmpla cu viața mea după această etapă”, a declarat actorul  în timpul unui interviu.

A reușit să treacă peste aceste gânduri cu ajutorul familiei și prietenilor. După ce perioada „Harry Potter” a luat sfârșit, actorul primind roluri și în alte filme, cum ar fi  „Guns Akimbo”, „The Woman in Black” sau „Victor Frankenstein”.

”În cazul meu, au fost părinții și colegii mei de distribuție. Mi-au oferit o perspectivă suficientă asupra vieții mele și m-au ajutat în momente cheie să-mi înving dependența”, a afirmat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: