Redactia.ro
Home » Monden » Unul dintre cei mai atrăgători actori de la Hollywood, de nerecunoscut! Matthew McConaughey s-a schimbat radical

Unul dintre cei mai atrăgători actori de la Hollywood, de nerecunoscut! Matthew McConaughey s-a schimbat radical

GALERIE FOTO (6) Unul dintre cei mai atrăgători actori de la Hollywood, de nerecunoscut! Matthew McConaughey s-a schimbat radical

A fost considerat unul dintre cei mai atrăgători actori de la Hollywood, însă acum este de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate Matthew McConaughey?

Matthew McConaughey a ajuns de nerecunoscut

Matthew McConaughey a fost unul dintre cei mai sexy actori de peste ocean. Bărbatul era râvnit de toate doamnele și domnișoarele, însă în ultima vreme s-a schimbat radical. Are chelie și burta “de bere”, iar fața lui este vizibil îmbătrânită.

Actorul are un look neîngrijit, un început de chelie și s-a îngrășat vizibil și uniform. În fotografiile publicate în mediul online acesta poarta un costum gri, care îi da un aer îmbătrânit.

Această schimbare drastică se datorează noului film în care va juca. Matthew McConaughey si-a schimbat look-ul pentru filmarile peliculei “Gold”, în care a jucat rolul problematicului om de afaceri Kenny Wells, care pleaca în jungla Indoneziana în căutare de aur.

Aceasta nu este pentru prima oară când actorul își schimbă radical look-ul pentru un rol. În 2013, a câștigat un Oscar pentru filmul “Dallas Buyers Club”. Atunci, pentru a intra în pielea unui bărbat diagnosticat cu HIV, a slăbit dramatic.

Unul dintre cei mai atrăgători actori de la Hollywood, de nerecunoscut! Matthew McConaughey s-a schimbat radical

Matthew McConaughey a fost abuzat sexual, când avea 15 ani

Matthew McConaughey a mărturisit că a fost forțat să întrețină relații sexuale, pe vremea când avea numai 15 ani. În autobiografia „Greenlights”, actorul american a dezvăluit că a fost victima abuzurilor sexuale de mai multe ori în adolescență. Actorul a povestit despre experiența traumatizantă prin care a trecut, când era numai un adolescent.

Unul dintre cei mai atrăgători actori de la Hollywood, de nerecunoscut! Matthew McConaughey s-a schimbat radical

”Am fost şantajat să fac sex pentru prima dată la vârsta de 15 ani. Eram sigur că voi merge în iad pentru că întreţin relaţii sexuale înainte de căsătorie. Astăzi, sunt mai degrabă sigur că sper că nu e cazul”, a declarat Matthew McConaughey.

Același Matthew McConaughey a declarat, de asemenea, că a fost „molestat de un bărbat la vârsta de 18 ani”, după ce a fost lovit şi a rămas inconştient în spatele unei dube. Optimist incurabil de fel, actorul a subliniat faptul că nu s-a simțit niciodată o victimă și a preferat să nu mai dea detalii asupra acestui episod îngrozitor, despre cum l-a abuzat un bărbat într-o dubă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: