Redactia.ro
Home » Monden » Cum a ajuns să arate Nicoleta Luciu. Fotografia care i-a lăsat fără cuvinte pe fani: «Nici nu pot să mă uit

Cum a ajuns să arate Nicoleta Luciu. Fotografia care i-a lăsat fără cuvinte pe fani: «Nici nu pot să mă uit

GALERIE FOTO (3) nicoleta luciu

Nicoleta Luciu s-a retras de ceva vreme din atenția publicului pentru a se dedica familiei și copiilor. Locuiește de o bună perioadă de vreme în Miercurea-Ciuc și rare sunt ocaziile în care revine în București pentru a participa la diferite evenimente. Ultima ei apariție i-a atras, însă, o multitudine de comentarii negative. Fanii au fost șocați să observe că Nicoleta Luciu pare să fie îmbătrânită.

Nicoleta Luciu a atras critici după ce a defilat pe podium

La vârsta de 42 de ani, Nicoleta Luciu a revenit pe podium în cadrul unei prezentări a designerului Liza Panait. Deși este o femeie cu o frumusețe remarcabilă, ținuta pe care a ales-o pentru eveniment nu i-a pus în valoare silueta și aspectul, ceea ce a dus la reacții negative din partea fanilor, care parcă s-au întrecut în comentarii răutăcioase.

Palatul Mogoșoaia a găzduit un eveniment la care Nicoleta Luciu, în vârstă de 42 de ani, a defilat ca model pentru designerul de modă Liza Panait. Deși are o siluetă de invidiat, internauții au criticat alegerea vestimentară a vedetei, considerând că rochia de lungime medie cu franjuri în partea de jos și la umeri nu i-a pus în valoare frumusețea.

„Nicoleta Luciu este inspirată ca de obicei în alegerea ținutei. Aici prezintă o rochie elegantă și sofisticată. Este confecționată din dantelă neagră și are o jupă aurie care oferă un aspect luxuriant și strălucitor. Franjurii de la umeri și poale creează o mișcare fluidă și spectaculoasă, în timp ce forma asimetrică a fustei oferă o notă de unicitate chic. Pensele marcate cu șnur prețios subliniază linia corpului, accentuând formele feminine. Această rochie poate fi purtată la orice eveniment special, fie că este vorba de o nuntă, o petrecere sau o cină elegantă. Cu siguranță vei atrage toate privirile!”, a transmis creatoarea de modă în mediul online. Însă, internauții nu au fost deloc de acord cu cele spuse de aceasta și s-au grăbit să-și spună părerea.

nicoleta luciu
Nicoleta Luciu a fost criticată pentru alegerea vestimentară

„Inspirată?! Arată ca o babă! (…) Chiar nu o avantajează deloc. Nici culoarea, nici forma rochiei. Și nici prezentarea! (…) URÂTĂ! Nicoleta, refuză lucrurile bătrânicioase! (…) Inspirată ca de obicei????și tot ca de obicei cu mâinile în sold ca o precupeață pusă pe harță????o, Doamne! (…) N-are nicio legătură cu ce a fost… și-a făcut operații care au banalizat-o. E ca o nașă mare – așteaptă perinița! Nici nu pot să mă uit la fotografii’, au fost o parte dintre comentariile făcute de către internauți.

nicoleta luciu
Așa arăta Nicoleta Luciu în urmă cu cinci ani

Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc

Chiar dacă trece timpul, Nicoleta Luciu rămâne la fel de frumoasă și menține o siluetă impresionantă, asemănătoare cu cea din tinerețe. În 1999, a câștigat titlul de Miss România și a devenit una dintre cele mai cunoscute asistente TV. Pe atunci, a început o relație cu Dinu Maxer, dar după opt ani cei doi s-au despărțit. Nicoleta Luciu a apărut și în revista Playboy și a jucat în telenovela „Regina”, alături de nume sonore ale scenei românești, precum Florin Zamfirescu.

În prezent, Nicoleta este căsătorită de mai bine de zece ani cu Zsolt Csergo, iar cei doi au împreună patru copii: Zsolt jr. și tripleții Kim, Kevin și Karoly. Locuiesc în Miercurea-Ciuc, iar Nicoleta apare din ce în ce mai rar la evenimentele din București.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: