Redactia.ro
Home » Monden » Cum a ajuns să arate Vin Diesel! Răutăcioşii spun că a trecut de la ”Furios şi iute” la ”Gras şi iute”

Cum a ajuns să arate Vin Diesel! Răutăcioşii spun că a trecut de la ”Furios şi iute” la ”Gras şi iute”

GALERIE FOTO (7) Cum a ajuns să arate Vin Diesel! Răutăcioşii spun că a trecut de la ”Furios şi iute” la ”Gras şi iute”

Vremurile lui Vin Diesel au apus de mult! Celebrul actor din seria ”Furios și iute” nu mai este bărbatul fit care le înnebunea pe femei, ci acum este destul de pufos. 

Cum a ajuns să arate Vin Diesel! Răutăcioşii spun că a trecut de la ”Furios şi iute” la ”Gras şi iute”

Fanele celebrului actor Vin Diesel s-au întristat foarte tare când au văzut ultimele imagini apărute cu bărbatul, care a fost odată sexy, în mediul online. Starul a fost fotografiat la bustul gol, iar pacheţelele de muşchi au dispărut definitiv, rămânând în locul lor o burtică foarte pufoasă.

Chipeşul dur şi ”Furios şi iute” este acum ”Gras şi iute”, spun răutăcioşii. Abdomenul super lucrat la sală a devenit istorie. Actorul a fost fotografiat în vacanţă, în Europa, şi este greu de crezut cât de mult s-a schimbat. Vedeta a fost fotografiată la bustul gol, în timpul vacanţei sale în Portofino, pe un vas. El se află alături de familie şi se distrează copios.

Vin Diesel pare că şi-a luat o pauză de la antrenamente. A mers cu soţia Paloma Jimenez şi cu copiii într-o superbă vacanţă în Italia, unde se răsfaţă la bordul unui iaht luxos, în Portofino. Actorul a făcut burtică şi foarte puţin mai seamănă cu personajul său din ”Furios şi iute”, film în care este top fit şi as la condus. Starul s-a răsfăţat la bordul ambarcaţiunii, nu şi-a refuzat micile plăceri, a mâncat, a băut, semn că poate va începe o dietă, dar nu în vacanţa asta.

De ce s-a despărțit Alina Pușcău de Vin Diesel

Alina Pușcău este un model de talie internațională, fiind originară din România. Aceasta a devenit cunoscută după relațiile cu miliardul Jeffrey Epstein, fostul pilot de Formula 1 Eddie Irvine, dar mai ales, după cea cu actorul Vin Diesel. Modelul a decis să le satisfacă curiozitatea celor care au vrut să afle motivul pentru care s-a despărțit de celebrul actor.

Conform spuselor acesteia, cei care făceau o greșeală, erau eliminați definitiv din viața vedetei. Același lucru s-a întâmplat și cu actorul Vin Diesel, cu care Alina Pușcău a avut o relație. „Vin Diesel a făcut o singură greșeală și s-a terminat. M-a invitat la părinții lui de Crăciun. Un prieten de-al lui a zis că prietena lui l-a lăsat și că vor să meargă toți, ei și alți prieteni, în Miami. Mi-a zis: ‘Te superi?’. I-am zis nu, dar bineînțeles că m-am supărat. Din cauza aia s-a terminat relația”, a completat Alina. Modelul susține că din cauza tiparului familial, i-a fost frică de căsătorie și să aibă copii. De multe ori, vedeta a suferit, fiind rănită de persoanele din jurul său. „Am suferit. Mă duceam acasă și plângeam. Eram rănită. Dar n-am vrut să arăt. Dacă cineva îmi greșea o dată se termina”.

De asemenea, Alina a spus că la Hollywood a fost nevoită să-și pună o mască, pentru că altfel oamenii își băteau joc de ea. „În Hollywood, eu am pus o mască pentru că dacă nu puneai masca asta, toată lumea își bătea joc de tine. Trăgea de tine, nu te respecta. (…) A trebuit să fiu fata mereu fericită, dar înăuntru eram broken”, a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: