Redactia.ro
Home » Știri » Cum a ajuns Theo Rose jurat la „Vocea României”. Smiley a fost cel care a ajutat-o

Cum a ajuns Theo Rose jurat la „Vocea României”. Smiley a fost cel care a ajutat-o

Cum a ajuns Theo Rose jurat la „Vocea României”. Smiley a fost cel care a ajutat-o

Smiley și Theo Rose vor împărți de acum scaunul de jurat la „Vocea României”. Sezonul care va începe în toamna aceasta pe Pro TV îi ține deha cu sufletul la gură pe fani. Smiley a făcut dezvăluiri din culisele show-ului, dar și despre relația lui cu Theo Rose, pe care a încurajat-o să accepte acest proiect.

Cum a ajuns Theo Rose jurat la „Vocea României”

Theo Rose a devenit oficial jurat la „Vocea României”. Artista iubită de milioane de români va împărți scaunul  de jurat cu Smiley. Într-un interviu exclusiv pentru Libertatea, cântăreața în vârstă de 24 de ani a povestit cum a acceptat această provocare. Se pare că Smilet este cel care a încurajat-o să accepte provocarea.

Smiley a fost cel care a încurajat-o pe Theo Rose să fie jurat la „Vocea României”

„Eu nu cred că mi-am dorit așa de mult proiectul ăsta și când am fost întrebată înainte dacă mi-ar plăcea. Eram într-un podcast, la Horia Brenciu, el mi-a pus întrebarea asta: Dacă ai primi propunerea să devii antrenor în juriul «Vocea României»? Am zis că aș refuza, pentru că am zis că e mult prea devreme ca eu să fac chestia asta, cred că nu e momentul potrivit, cred că mai am multe de demonstrat ca să ajung să ocup un loc în juriul de la «Vocea României». Astea au fost cuvintele mele”, a povestit Theo Rose pentru Libertatea.

Ce i-a spus Smiley lui Theo Rose

Theo Rose a spus că Smiley i-a făcut propunerea de a fi jurat, așa că artista nu a mai stat pe gânduri!

„Atunci, Smiley a zis: Ia stați așa! Hai cu mine pe scaun la «Vocea României»! Hai să îți arăt eu cum se face, că trebuie să ai încredere în tine, în chestia asta pentru că avem de învățat de la absolut oricine și tu ești una dintre vocile importante ale generației tale și chiar ar avea ce să învețe. Doar nu te chemau oamenii ăștia la casting pentru că ești nimic. Dacă ai luat castingul ăsta, înseamnă că ești potrivită pentru a fi în juriul de la «Vocea României»”, a mai spus Theo pentru aceeași sursă.

Theo Rose, despre „Vocea României”: Hai să încercăm

„Am zis: Bine, hai să încercăm și pe asta. Până la urmă eu sunt datoare să spun da și vedem încotro ne duce viața, că deja nu mai înțeleg mare lucru din ea. Nu mai am timp pentru viața personală, așa că viața mea personală e total îmbinată cu cea profesională”, a concluzionat Theo Rose.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: