Redactia.ro
Home » Monden » Cum a apărut Iulia Vântur recent în public cu Salman Khan. Nici nu mai zici că e româncă. FOTO

Cum a apărut Iulia Vântur recent în public cu Salman Khan. Nici nu mai zici că e româncă. FOTO

GALERIE FOTO (11) Cum a apărut Iulia Vântur recent în public cu Salman Khan

Cum a apărut Iulia Vântur recent în public cu Salman Khan. După ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit, Salman Khan și Iulia Vântur au demonstrat că iubirea lor este mult prea puternică. Recent, românca noastră a fost surprinsă alături de celebrul actor la un eveniment mondan. Iulia Vântur este de nerecunoscut!

Cum a apărut Iulia Vântur recent în public cu Salman Khan. Nici nu mai zici că e româncă. FOTO

Cum a apărut Iulia Vântur recent în public cu Salman Khan. Iulia Vântur și Salman Khan sunt împreună de mai mulți ani, iar dragostea lor a fost pusă mereu la încercare. În urmă cu câteva luni se zvonea că cei doi s-ar fi despărțit, dar recent, Iulia și Salman au fost surprinși împreună la un eveniment monden.

Fosta prezentatoare TV i-a uimit pe români cu apariția lor. Vedeta a îmbrăcat o rochie lungă, albă cu imprimeuri florale, asortată cu un sari alb, fiind de nerecunoscut. La eveniment au participat mai multe persoane publice din India, iar Iulia și Salman a fost cuplul care a uimit pe toată lumea. Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini în timp ce coborau din mașina care i-a dus la eveniment.

Iulia Vântur, adevărul despre viața de vedetă în India

Iulia Vântur a părăsit România și s-a mutat alături de iubitul ei, Salman Khan în India. Fosta prezentatoare TV se bucură de un succes fulminant în India, unde piesele ei au atins deja recorduri imense. Pentru blondină, viața în India nu a fost deloc ușoară, mai ales că această țară are o cultură total diferită. De asemenea, Iulia a fost afectată și de pandemia de coronavirus care s-a dovedit a fi mult mai gravă în India.„Oamenii se adaptează la orice dacă există voință, toleranță. Am învățat să mă adaptez la un alt stil de viață, nu a fost mereu ușor, dar mă bucur că am ajuns la o stare de echilibru. Îmi lipsesc părinții, prietenii mei apropiați, câteodată și locurile preferate, activitățile profesionale sau recreative din România.

Ieri am ieșit în parc cu o prietenă bună și cățelul ei și așa de mult mi-a plăcut, am petrecut toată după-amiază în parc. M-am bucurat să văd că oamenii de orice vârstă își pot găsi locul, o activitate preferată, pot găsi liniște și se pot bucura de frumusețea naturii în mijlocul Bucureștiului. Îmi lipsesc câteva dintre lucrurile mici… dar importante, așa cum este și firesc, aș îndrăzni să spun”, a declarat Iulia Vântur, în exclusivitate, pentru Click.

În urmă cu câteva luni, Iulia Vântur a venit în România pentru a-și vedeta părinții. Chiar dacă a încercat să compenseze distanța prin intermediul video call-urilor, Iulia a simțit lipsa părinților săi. „Vorbesc cu părinții mei mereu pe video call, suntem conectați zilnic. Tata e mai puternic, e bărbat, mama însă este cea care se îngrijorează și dacă mi s-a rupt o unghie. Este firesc, sunt singurul lor copil, sunt și departe, nu e ușor pentru niciunul dintre noi, dar tehnologia ne ajută să ne vedem mereu. De simțit… ne simțim în fiecare clipă. Sunt apropiată de ambii părinți, dar cu mama am o altfel de relație, că doar suntem femei”, a mai spus Iulia Vântur.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: