Redactia.ro
Home » Monden » Cum a apărut Theo Rose la un eveniment! A purtat sau nu lenjerie?

Cum a apărut Theo Rose la un eveniment! A purtat sau nu lenjerie?

GALERIE FOTO (4) Cum a apărut Theo Rose la un eveniment! A purtat sau nu lenjerie?

Cum a apărut Theo Rose la un eveniment! Artista a stârnit un val de controverse, iar întrebarea care a stat pe buzele multora și-a primit răspunsul chiar din partea cântăreței: a purtat sau nu lenjerie intimă la cel mai recent eveniment monden?

Cum a apărut Theo Rose la un eveniment! A purtat sau nu lenjerie?

Theo Rose a fost la un pas de a pune mâna pe premiul pentru cea mai stilată vedetă din România, iar, cu fiecare ocazie, confirmă că este la curent cu cele mai noi trend-uri. După ce s-a infectat cu coronavirus a doua oară, a revenit în forță în peisajul monden autohton.

Cântăreața a fost invitată la Gala Excelenței, unde a primit premiul pentru cea mai frumoasă și mai talentată artistă din România, iar ținuta sa răvășitoare i-a uluit pe invitați! Dacă de obicei are apariții „cuminți”, Theo Rose a renunțat la sacouri, pantaloni lungi și haine largi și a optat pentru un outfit demn de podiumurile de modă.

Odată ce Theo Rose și-a făcut apariția la eveniment, toate privirile s-au ațintit asupra ei. Artista a optat pentru un machiaj în nuanțe închise și o coafură care să îi pună în valoare podoaba capilară, lungă până la mijloc. Îmbrăcată în negru, Theo Rose a purtat o rochie extrem de sexy, cu o crăpătură laterală care a stârnit un val de întrebări. Chiar când se afla pe scenă, la primirea premiului, Theo Rose a confirmat că a renunțat la inhibiții, dar și la lenjeria intimă!

Până în prezent, imaginea a strâns peste 90 de mii de aprecieri și comentarii. Printre cei care au avut un cuvânt de spus cu privire la felul în care a ales să se îmbrace Theo Rose a fost și Constantin Enceanu, la rândul lui un apreciat artist. Acesta a scris în dreptul imaginii un mesaj scurt, care arată că între el și brunetă există o relație de prietenie.

“Cam goală!:)))”, și-a permis să scrie Constantin Enceanu, în dreptul pozei cu Theo Rose, îmbrăcată super sexy.

„Sunt pe jos”, a răspuns, amuzată, Theo Rose, după ce a văzut remarca lui Constantin Enceanu.

Iubitul lui Theo Rose a fost deranjat de ținutele purtate de artistă

Theo Rose se bucură de un succes colosal în aceste momente. Cu toate acestea, se pare că iubitul ei nu este pe deplin mulțumit de prestația artistei. Tânărul a fost deranjat de unele ținute purtate de aceasta în noul videoclip.

Theo Rose a lansat de curând o nouă melodie cu Emilian și a prins foarte bine la public, fiindcă în doar câteva zile se află pe primul loc în trending și are deja peste 2 milioane de vizualizări. Cu toate că artista are un succes incredibil, iubitul ei are ceva să-i reproșeze. Se pare că Alex Leonte, tânărul care este alături de frumoasa artistă de câțiva ani este deranjat de unele ținute purtate de aceasta în noul videoclip.

Ținutele purtate de artistă în videoclipul piesei ”De 3 zile nu am somn” ar fi fost prea sexy în opinia iubitului ei. Chiar dacă nu a dorit să comenteze, Alex i-a dat de înțeles cântăreței că a fost oarecum deranjat. Fanii s-au gândit imediat și au întrebat-o pe Theo dacă iubitul ei este gelos și ce părere are despre ținutele sexy purtate de ea în videoclipuri și nu numai. Artista a dezvăluit reacția bărbatului cu privire la noul videoclip.

”Nu mi-a zis săracu’ nimic. Eu când l-am întrebat dacă i-a plăcut videoclipul a zis ”Da, e super”. Am zis și eu ”mulțumesc” și nu am intrat în detalii ca să nu scormoneasc în … știți voi. Mai mergi și pe burtă”, le-a spus Theo Rose fanilor ei, prin intermediul unui InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: