Redactia.ro
Home » Știri » Cum a căzut, de fapt, Daniel Borgovan de la etajul patru? Fostul campion național la box se zbate între viață și moarte

Cum a căzut, de fapt, Daniel Borgovan de la etajul patru? Fostul campion național la box se zbate între viață și moarte

Cum a căzut, de fapt, Daniel Borgovan de la etajul patru? Fostul campion național la box se zbate între viață și moarte

Cum a căzut, de fapt, Daniel Borgovan de la etajul patru? Fostul campion național la box se zbate între viață și moarte. Iată detaliile!

Cum a căzut, de fapt, Daniel Borgovan de la etajul patru

Un caz șocant care a captat atenția tuturor românilor, fostul campion național la box, Daniel Borgovan, se află în stare gravă la spital, după ce a căzut inexplicabil de la etajul patru al blocului în care locuiește. Procurorii au deschis un dosar pentru vătămare corporală, loviri și alte violențe și au deja doi suspecți în acest caz.

Anunțul cu privire la acest incident tragic a fost făcut miercuri de către procurori. Daniel Borgovan, un nume cunoscut în lumea sportului din Bistrița, a devenit victima unui eveniment cu final incert. Cu toate acestea, întrebarea care rămâne pe buzele tuturor este cum a putut un fost campion la box să cadă de la etajul patru al blocului său.

Evenimentul a avut loc într-un context tensionat, după o ceartă aprinsă între Daniel și iubita sa, cu care are un copil de numai două luni. Conflictul dintre cei doi s-a intensificat în momentul în care au intervenit și alte persoane, fapt care a dus la o escaladare rapidă a violențelor. În cele din urmă, acest lanț de evenimente a dus la căderea tragica a lui Daniel Borgovan peste balustrada de la etajul patru la al treilea.

Cei doi suspecți în acest caz au fost identificați și sunt subiectul unei investigații în curs. Se pare că iubita lui Daniel ar fi apelat la o prietenă, care ulterior ar fi chemat doi bărbați pentru a interveni în conflictul dintre cei doi parteneri. Cum și de ce a degenerat situația într-o asemenea tragedie rămâne subiectul anchetei în curs.

Fostul campion național la box se zbate între viață și moarte

Pe măsură ce ancheta avansează, familiile și prietenii lui Daniel Borgovan cer dreptate și așteaptă răspunsuri în legătură cu circumstanțele exacte care au condus la această tragedie. Miercuri, zeci de persoane s-au adunat în fața judecătoriei din Bistrița pentru a cere dreptate pentru tânărul aflat în spital în stare critică.

Daniel se zbate acum între viață și moarte, iar evenimentul tragic rămâne învăluit în mister.

Cine este iubita lui Daniel Borgovan

Fratele lui Daniel Borgovan dezvăluie că Diana, iubita lui Daniel, s-a comportat într-un mod destul de rezervat în ceea ce privește situația tragică. Ea nu a făcut niciun efort pentru a-l vizita pe Daniel la spital și a se asigura de starea lui de sănătate. Mai mult decât atât, Diana nu a discutat cu niciun membru al familiei Borgovan despre evenimentele care au avut loc în acea fatidică seară.

Diana a oferit doar o explicație sumară pentru incident, afirmând că Daniel ar fi revenit acasă într-o stare de ebrietate avansată. De asemenea, surse din cercul de cunoștințe ale cuplului au indicat că Diana ar fi depus o declarație la Poliție în care a afirmat că Daniel și-ar fi amenințat copilul, ceea ce ar fi determinat-o să caute ajutor din partea unor prieteni.

„Ea lucrează la Camera de Comerț. Concret doar Dani știe cel mai bine ce era între ei, dar cer este că după aflarea sarcinii și după venirea copilului ea nu a fost la fel în relația de cuplu.

Concret este faptul ca ea aplica un comportament foarte neplăcut și asta poate confirma orice ce apropiat de-ai lui Dani. Eu nu vreau să fac rău nimănui, vreau doar să fie dreptate și adevărul sa iasă la iveală și el să se facă bine să-l vedem din nou aici sănătos și în putere.

Față de noi a fost reținută și față de fratele meu, tatăl copilului ei. Ea nu s-a dus să-i vadă starea sau să ia legătura cu noi, nu ne-a spus nimic de cine-i implicat sau ce s-a întâmplat cu adevărat ci doar faptul că el venise în stare de ebrietate sau altceva și din spusele ei, ea a apelat la cunoștințe să își liniștească partenerul despre care susținea ce susținea și nu a anunțat din start organele competente, care au sediul la 1 minut distanța de locația lor”, a povestit Marian, fratele lui Daniel pentru stirilekanald.ro. 

„A avut telefonul închis aproape o zi întreagă. Ea cu mine nu vorbește, dar a doua zi a vorbit cu bărbatul meu. Lui i-a spus că, Daniel a venit beat acasă și ar fi vrut să arunce copilul pe geam, ceea ce e imposibil, imposibil. El e sportiv”,  a declarat Mărioara Andreica, mama lui Daniel, pentru Antena 1.

„Știu doar că este nebună și îl lăsă să doarmă afară. De multe ori nu îl primea în casă și dormea în sala de box. Îl urmarea mereu și din ce mi-au mai spus unii prieteni, ea este foarte geloasă. Știu doar că a dat ceva declarați pe Poliție, dar nu știu ce, se victimizează pe acolo ”, a declarat Cristina Cosma, una dintre prietenele sportivului aflat acum la spital, potrivit sursei citate. 

 

Sursa foto: infobistrita.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: