Redactia.ro
Home » Monden » Cum a comentat Mihai Bobonete când a văzut o poză cu Mădălina Ghenea aproape goală: „Să puneţi ceva pe spate, să nu vă tragă!” (FOTO)

Cum a comentat Mihai Bobonete când a văzut o poză cu Mădălina Ghenea aproape goală: „Să puneţi ceva pe spate, să nu vă tragă!” (FOTO)

Mădălina Ghenea a pozat, recent, atât de sexy, încât Mihai Bobonete, alias Bobiţă din Las Fierbinţi, n-a mai rezistat şi i-a comentat actriţei la fotografie.

Românca de 36 de ani a realizat un pictorial pentru un brand de lenjerie intimă, cu o costumație sumară.

Bobonete a luat-o pe Ghenea peste picior

Frumoasa divă s-a lăsat pozată aproape goală, acoperindu-şi doar părţile intime. Dar imaginaţia lui Bobonete a luat-o razna. Actorul de la Pro TV a avut câteva remarci ironice la adresa Mădălinei. De exemplu, i-a transmis că se va îmbolnăvi dacă va mai umbla dezbrăcată pe gresia rece.

Sărutmana! Nu mai stati cu picioarele goale pe gresia aia rece, că mi-e că vă prinde si încinsă, şi piatra trage, de va ia raceala fix acum de ăl Crăciun.

Oricum, sa stiti ca frumoasa lucrare, ma refer la cum sunt puse placile, nu se vad rosturile deloc … mână de chirurg! Sănătate Doamna Mădă şi să puneţi ceva pe spate, să nu vă tragă!”, a fost comentariul lui Bobiţă.

Actriţa, jefuită pe aeroport

Mădălina Ghenea a fost jefuită pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino, care deservește Roma și a fost lăsată fără o valiză în care avea bunuri de preț. La scurt timp de la incident, actriţa a făcut o serie de declarații, care au luat prin surprindere pe toată lumea.

Trăiesc în teroare acum. Cineva vrea să mă distrugă. Aceeași mână se află în spatele furturilor, amenințărilor și hărțuirii”, a declarat Mădălina Ghenea, potrivit La Repubblica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: