Redactia.ro
Home » Monden » Cum a descoperit Shakira că Pique o înșală! Propunerea lui a pus-o pe gânduri

Cum a descoperit Shakira că Pique o înșală! Propunerea lui a pus-o pe gânduri

Cum a descoperit Shakira că Pique o înșală. Propunerea lui a pus-o pe gânduri

Iată cum a aflat Shakira că Pique o înșală, de fapt. La un moment dat, o anume propunere pe care fostul partener al cântăreței i-a făcut-o a pus-o pe gânduri. Iată despre ce e vorba!

Cum a descoperit Shakira că Pique o înșală! Propunerea lui a pus-o pe gânduri

Despărțirea Shakirei și a lui Pique a făcut vâlvă, iar subiectul prezintă în continuare interes. Iată cum a început Shakira să intre la bănuieli că ceva rău se petrece cu relația lor. Se pare că în luna martie a anului trecut, Pique a sunat-o pe cântăreață când aceasta avea un concert în Statele Unite ale Americii și i-a făcut acesteia o propunere: să pună relația lor pe pauză, pentru o scurtă vreme, cel puțin.

Evident, pentru Shakira a fost un semnal de alarmă. Și-a pus mai multe întrebări, nu se știe ce discuții au avut cei doi, dar cert este că Shakira a decis să angajeze și niște detectivi privați, care i-au oferit acesteia pe tavă imagini cu Pique și tânăra cu care avea deja o relație. Se pare că fotbalistul avea deja o amantă, pe Clara Chia Marti, de ceva timp. Multă vreme, și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, însă recent și-au oficializat relația pe Instagram.

Shakira și Pique s-au despărțit anul trecut și au pus punct unei relații care dura de peste un deceniu.

Shakira, lovitură dură pentru Pique! Cea mai nouă melodie a ei este plină de „săgeți otrăvite” adresate fostului partener

Shakira a lansat o nouă piesă nu de mult timp, iar versurile melodiei sunt inspirate de situația pe care o traversează vedeta.

„Nu fac parte din liga ta; de aceea ești cu cineva ca tine; Îți doresc numai bine cu așa-zisa mea înlocuitoare​; Ai dat un Ferrari pe un Twingo. Ai dat un Rolex pe un Casio”, sunt o parte dintre versurile melodiei, iar fanii sunt de părere că Shakira face referire la relația pe care Pique o are în prezent cu Clara Chia Marti, o tânără de doar 22 de ani.

Cântăreața și Pique au trăit o poveste de iubire timp de 12 ani, iar diferența de 10 ani nu a fost un impediment în calea iubirii lor. Shakira și Pique au doi copii împreună: Milan, născut în anul 2013, și Sasha, care a venit pe lume în 2015. Deși au fost împreună atât de mult, cei doi nu au ajuns niciodată în fața altarului, iar cea care este răspunzătoare pentru asta ar fi chiar Shakira.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: