Redactia.ro
Home » Știri » Cum a fost înșelat un vârstnic din Abrud cu un set de tacâmuri și oale?  A dat o avere pe ele

Cum a fost înșelat un vârstnic din Abrud cu un set de tacâmuri și oale?  A dat o avere pe ele

Cum a fost înșelat un vârstnic din Abrud cu un set de tacâmuri și oale?  A dat o avere pe ele

Un incident nefericit a avut loc în Abrud, județul Alba! Un vârstnic a fost victima unei înșelătorii cu un set de tacâmuri și oale, iar polițiștii au fost sesizați.

Cum a fost înșelat un vârstnic din Abrud cu un set de tacâmuri și oale

Evenimentul a avut loc pe data de 19 mai 2023, când bărbatul suspectat i-a oferit vârstnicului un set de tacâmuri, unul de cuțite și un set de oale. Inițial, prețul convenit a fost de 600 de lei. Cu toate acestea, în momentul în care vârstnicul a vrut să achite suma stabilită, bărbatul i-a comunicat că prețul real este de fapt 3000 de euro. În urma acestei manipulări, vârstnicul a fost determinat să scoată bani de la bancomat pentru a plăti suma cerută. În final, bătrânelul a plătit 2.400 de lei, potrivit ziarulunirea.ro

Vârstnicul și-a dat seama că a fost înșelat și a sesizat poliția

După acest incident, vârstnicul și-a dat seama că a fost înșelat și a decis să sesizeze poliția. Investigațiile efectuate de către polițiști au dus la identificarea și reținerea principalului suspect. Cu ajutorul informațiilor furnizate de victimă și cu sprijinul tehnic al sistemelor de supraveghere din zonă, polițiștii au reușit să recupereze întregul prejudiciu și să îl restituie păgubitului.

Această situație reprezintă un exemplu clar al modului în care persoanele de bună-credință pot cădea pradă unor escroci și înșelătorii. Vârstnicii sunt adesea ținte preferate ale infractorilor, care profită de bunăvoința și vulnerabilitatea lor. Astfel de incidente reprezintă o amenințare la adresa siguranței și încrederii în comunitate.

Autoritățile au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Crăciunești, județul Mureș, ca principal suspect în acest caz, dar cercetările continuă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: