Redactia.ro
Home » Știri » Cum a fost prins Paul al României. S-a dat singur de gol după ce a făcut același lucru timp de o lună

Cum a fost prins Paul al României. S-a dat singur de gol după ce a făcut același lucru timp de o lună

Printul Paul al Romaniei, ancheta

Au apărut detalii despre modul în care autoritățile franceze l-au capturat pe Prințul Paul al României. Iată cum s-a desfășurat totul și de ce s-ar fi dat singur de gol după ce timp de o lună s-a afișat în același loc.

Cum a fost prins Paul al României. S-a dat singur de gol după ce a făcut același lucru timp de o lună

Paul al României ar fi mers timp de o lună la aceeași cafenea din Arondismentul 9 din Paris și ar fi purtat mască în permanență, în contextul în care masca de protecție nu mai este obligatorie în Franța, ci doar recomandată.

O persoană a intrat la bănuieli din această cauză și așa a decis să sune la Poliție anunțând că i se pare suspect comportamentul clientului din cafenea, a scris Digi24. Autoritățile au sosit la fața locului și așa l-au reținut pe bărbatul de 73 de ani, care era dat în urmărire internațională de ceva timp. Paul al României nu a opus rezistență și ar fi prezentat un pașaport britanic autorităților la acel moment.

Ce se întâmplă acum cu Paul al României

Paul al României se află în arest preventiv în acest moment și așteaptă decizia de extrădare a Curții de Apel din Paris. Va mai dura însă aproximativ două luni până se va întâmpla asta, conform sursei menționate anterior.

Surse oficiale din Poliția Română au precizat pentru Știrile Pro TV că bărbatul nu este cetățean francez, așa cum s-a vehiculat în presă, astfel că nu ar trebui să existe probleme în ceea ce privește predarea acestuia în România.

Reamintim că Paul al României a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul Ferma Băneasa pentru cumpărare de influență și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: