Redactia.ro
Home » Monden » Cum a fost surprins Marius Elisei în pat lângă Oana Roman! Cei doi au postat totul pe internet

Cum a fost surprins Marius Elisei în pat lângă Oana Roman! Cei doi au postat totul pe internet

GALERIE FOTO (2)Cum a fost surprins Marius Elisei în pat lângă Oana Roman! Cei doi au postat totul pe internet

Oana Roman și Marius Elisei au uitat de inhibiții și au publicat o imagine pe rețelele de socializare direct din dormitor. Cum au fost surprinși aceștia!

Cum a fost surprins Marius Elisei în pat lângă Oana Roman! Cei doi au postat totul pe internet

Oana Roman și Marius Elisei pare că se iubesc din ce în ce mai mult de când s-au împăcat. Cei doi împărtășesc momente tandre unul cu celălalt și fac totul public pentru a le arăta fanilor cât de bne decurge relația dintre ei. Astfel că, recent, fiica lui Petre Roman și fostul ei soț s-au fotografiat în intimitatea dormitorului matrimonial, apoi au postat totul pe rețelele de socializare.

Nu e prima dată când cei doi publică imagini mai intime. Ei s-au fotografiat des în tot felul de ipostaze, ba de la malul mării, ba în oglindă, însă această fotografie este mult peste ce au lăsat ei să se vadă până acum.

”Acum ne-am liniștit. De azi dimineață de la ora nouă am reușit să organizăm garajele…sunt mulțumită de noi”, a scris Oana Roman în dreptul imaginii în care apare în pat alături de tatăl fetiței sale.

Oana Roman și Marius Elisei au de gând să se recăsătorească

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat pe cale amiabilă și au păstrat o relație bună de dragul fiicei lor, însă această relație de prieteni s-a transformat imediat într-un de îndrăgostiți. Aceștia și-au reluat angajamentele de cuplu și s-au mutat iarăși împreună, fiind alături de fiica lor.

Acum, după o despărțire și o împăcare, se pare că cei doi vor să ajungă din nou în fața altarului să fie iar familia frumoasă de altă dată. Anunțul că aceștia vor să se recăsătorească a fost făcut chiar de Oana Roman, în cadrul emisiunii de pe Antena Stars. În fiecare an, pe data de 24 septembrie, de ziua lui Marius Elisei, vedeta a obișnuit să organizeze diferite evenimente. Dacă anii trecuți și-au reînoit jurămintele cu ocazia acestei zile, ei bine, anul acesta totul este diferit. Vedeta a mărturisit că odată cu această zi specială, are de gând să organizeze un eveniment memorbail, astfel doresc să se recăsătorească din punct de vedere civil.

Oana Roman și-a dorit până acum ca acest eveniment să fie unul fastuos, însă de data aceasta abordează un stil clasic, simplu, însă totodată elegant. Vedeta vrea ca invitații să fie îmbrăcați cât mai simplu, nu cu rochii împopoțonate și mulate. Aceasta optează pentru o locație simplă și rafinată, unde toată lumea să se simtă bine și în jur să fie numai fericire.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: