Redactia.ro
Home » Monden » Cum a încălcat Sebastian Chitoșcă regulamentul de la Survivor. Ce mesaj i-a trimis soției

Cum a încălcat Sebastian Chitoșcă regulamentul de la Survivor. Ce mesaj i-a trimis soției

Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp au fost în pericol de a fi descalificați de la Survivor România, din cauză că au încălcat regulamentul. Culiță s-a îndepărtat de camp și a fost căutat ore bune prin junglă de către staff și oamenii legii, iar Sebastian i-a trimis pe ascuns mesaje soției sale. Iată ce i-a scris fostul fotbalist femeii pe care o iubește.

Cum a încălcat Sebastian Chitoșcă regulamentul de la Survivor. Ce mesaj i-a trimis soției

În consiliul de urgență de joi seară, de la Survivor România, Sebastian Chitoșcă de la ”Faimoși” a recunoscut faptul că a încălcat regulamentul competiției. El i-a trimis pe ascuns un mesaj soției, sale, Alexandra. Iată ce i-a scris!

În cadrul emisiunii ”Teo Show”, Alexandra a mărturisit ce i-a scris soțul său: ”Te iubesc și îmi lipsești”, a fost mesajul pe care i l-a scris Sebastian Chitoșcă.

Cum a explicat Sebastian Chitoșcă gestul său

”Faimosul” s-a temut de faptul că va fi eliminat din show-ul urmărit de milioane de români și a explicat de ce a încălcat regulamentul, informează wowbiz.ro.

„Am încercat să iau legatura cu soția mea. Nici nu are rost să scot în evidență că sunt patru luni. De când sunt cu soția mea de 8 ani de zile, mai mult de două săptămâni nu ne-a despărțit nimic. Sărăcie, bogatie, certuri și probleme. M-am trezit în acea dimineață, nu mai aveam stare să fac nimic. Pur și simplu simțeam că vreau să plec înot acasă, dar nu aveam nicio șansă. Nu știu ce înțeleg oamenii de acasă din emisiunea asta, dar este închisoare. Având în vedere că acasă am lăsat o situație destul de grea și cu fratele meu, mama, familia, nu am mai rezistat. Am încercat să fac rost de telefon din răsputeri și am ținut să  scriu două fraze soției mele, să-i spun că o iubesc mult, că îmi este dor de ea.   Nu-mi pare rău, pentru că am făcut tot ce am simțit pentru femeia cu care eu o să mor și atât. Îmi cer scuze oamenilor de acasă. Nu e demn ce am făcut. Îmi cer scuze față de ambele echipe. Nu sunt mândru de ce am făcut”,  a spus Faimosul în ediția de joi, la consiliu.

În cele din urmă, nici Culiță și nici Sebastian nu au fost eliminați. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii , a pronunțat numele lui Jador, care a trebuit să plece acasă la decizia medicului. Concurentul era accidentat la picior și avea menisculul rupt.

„Mulțumesc Kanal d că m-ați invitat la acest show. Am  crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador.Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă. M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate”, a spus Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: