Redactia.ro
Home » Știri » Cum a încălcat tradiția Regele Charles al III-lea la încoronare. Ce i-a spus Prințului William la ureche

Cum a încălcat tradiția Regele Charles al III-lea la încoronare. Ce i-a spus Prințului William la ureche

GALERIE FOTO (2) Cum a încălcat tradiția Regele Charles al III-lea la încoronare. Ce i-a spus Prințului William la ureche

Cum a încălcat tradiția Regele Charles al III-lea la încoronare. Iată ce i-a spus Prințului William la ureche.

Cum a încălcat tradiția Regele Charles al III-lea la încoronare. Ce i-a spus Prințului William la ureche

Regele Charles a împărtășit un moment intim și emoționant cu fiul său cel mare, prințul William, în timpul încoronării sale istorice, încălcând tradiția pentru a-și exprima recunoștința față de acesta pentru loialitatea sa. Cum, mai exact?

La jumătatea ceremoniei, William, care este următorul în linia de succesiune la tron, a îngenuncheat în fața tatălui său, a jurat să îl onoreze pe rege apoi l-a sărutat, moment în care s-a petrecut ceva la care nimeni nu se aștepta. Astfel, conform presei britanice, Charles a încălcat tradiția într-un mod emoționant și i-a șoptit fiului său la ureche următoarele cuvinte: „Mulțumesc, William”.

William a fost singurul membru al familiei regale căruia i s-a acordat un astfel de rol în cadrul ceremoniei de la Westminster Abbey. Acesta a sosit la Abație împreună cu prințesa Catherine și cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, purtând uniforma de ceremonie a gărzilor galeze. Prințesa de Wales a arătat uimitor într-o rochie Alexander McQueen, cu buline argintii și broderii cu motive de trandafiri, ciulini, narcise și trifoi.

Pe de altă parte, fiul cel mic al regelui, Harry, duce de Sussex, a sosit la Westminster Abbey pentru încoronare îmbrăcat într-un costum elegant, împodobit cu mai multe medalii obținute în urma serviciului său militar.

Foto: Andy Stenning – WPA Pool/Getty Images

Charles al III-lea a fost încoronat, sâmbătă, la Westminster Abbey, în cadrul unei ample ceremonii religioase, în faţa a aproape 2.300 de invitaţi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: