Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cum a încercat un negustor din Bucureşti să vândă leuştean uscat la 6 lei/legătura: „Bun penru femei! Ori rămân gravide, ori”

Cum a încercat un negustor din Bucureşti să vândă leuştean uscat la 6 lei/legătura: „Bun penru femei! Ori rămân gravide, ori”

GALERIE FOTO (2) Cum a încercat un negustor din Bucureşti să vândă leuştean uscat la 6 lei/legătura

Iată ideea unică a unui negustor din București, pentru a vinde leuștean uscat!

Cum a încercat un negustor din Bucureşti să vândă leuştean uscat la 6 lei/legătura

Un negustor din București a reușit să ajungă viral în mediul online. Acesta i-a surprins pe trecători cu anunțul său care le pune femeilor în vedere beneficiul leușteanului pe care îl vinde, în plină stradă. Bărbatul le îndeamnă să cumpere pentru doar 6 lei/legătură, deoarece le va ajuta, cu siguranță, să rămână gravide:

„Leuștean uscat. Bun penru femei! Ori rămân gravide, ori nu rămân gravide. Depinde de ceea ce vor ele”, este mesajul prin care negustorul își atrage cumpărători.

sursa foto: Cancan

O bătrânică și-a scos capra la vânzare

O pensionară din Focşani i-a șocat pe toți cu decizia ei de a-și vinde capra în fața unui bancomat. Aceasta a încercat să negocieze cu mai multe persoane, prețul animalului pe care voia să-l dea spre vânzare. Bătrâna a fost filmată de cineva, care a dat imaginile presei locale.

Bătrâna cerea un bitcoin pe animal, căci după cum spune chiar ea, capra ei valorează extre de mult:

 „Vreau să fac o combinație. Să dau capra pe bitcoin. Se poate face o înțelegere? Mie îmi trebuie să o vând pe bitcoin. Capra mea e cu valoare. Valorează cam 100 de milioane (n.r. lei vechi). Dacă nu, i-o dau lu’ Elon Musk. Capra mea dă și lapte. Vrei să o probăm? Capra mea face mai mult de un bitcoin”, spune pensionara unui tânăr.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: