Redactia.ro
Home » Sport » Cum a intrat un fotbalist pe stadion! Clipul a devenit viral

Cum a intrat un fotbalist pe stadion! Clipul a devenit viral

Borussia Monchengladbach , Marcus Thuram , Inter Milano,

Atacantul celor de la Borussia Monchengladbach a fost la un pas de a nu putea intra pe stadion la meciul cu Inter Milano. Și-a uitat actele acasă, iar oamenii de ordine nu l-au recunoscut.

În momentul în care echipa antrenată de Gladbach a ajuns la stadion, Marcus Thuram (23 de ani) și-a dat seama că nu are legitimația la el și nu poate demonstra că joacă la Borussia Monchengladbach. Cuvântul antrenorului nu a fost suficient, iar oamenii de ordine nu i-au dat voie să intre. Disperat că nu va putea intra la meci, atacantul a găsit o metodă inedită. A scos telefonul și-a căutat numele și le-a arătat celor care l-au oprit cine este. Și-a scos și masca pentru a fi mai ușor recunoscut. Francezul a fost lăsat să intre, dar imaginile au devenit în doar câteva minute virale pe Twitter.

Inter Milano – Borussia Monchengladbach 2-2

Inter Milano și Borussia Monchengladbach au terminat la egalitatea meciul, scor 2-2, din UEFA Champions League. Romelu Lukaku a înscris în minutul 49. Germanii au restabilit egalitatea în minutul 63. Au primit un penalty acordat cu ajutorul VAR. Borussia Monchengladbach a mai marcat însă o dată prin Hofmann, după o pasă excelentă a lui Neuhaus. Gazdele au reușit să restabilească egalitatea în minutul 90, prin același Lukaku. În atapa următoarea, Inter va merge în Ucraina, pentru meciul Șahtior, iar Borussia Monchengladbach va primi vizita lui Real Madrid. Ucrainienii au produs cea mai mare surpriză în această seară. Deși echipa a fost decimată de COVID – 19, aceștia au învins-o scor 3-2 pe Real Madrid. Într-un alt meci din Liga Campionilor, Bayern Munchen, deținătoarea trofeului UEFA Champions League a zdrobit-o pe Atletico Madrid, scor 4-0.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: