Redactia.ro
Home » Știri » Cum a murit, de fapt, Lisa Marie Presley. Ordinul pe care familia ei l-a semnat

Cum a murit, de fapt, Lisa Marie Presley. Ordinul pe care familia ei l-a semnat

GALERIE FOTO (2)

Cum a murit, de fapt, Lisa Marie Presley. Iată ce informații au ieșit la iveală și care e decizia luată de familia fiicei lui Elvis Presley și ordinul pe care l-a semnat.

Cum a murit, de fapt, Lisa Marie Presley. Ordinul pe care familia ei l-a semnat

Lisa Marie Presley a decedat în locuința ei pe 12 ianuarie 2023, prematur, la vârsta de 54 de ani. Ea va fi înmormântată lângă tatăl şi fiul ei, la proprietatea familiei din Tennessee, Graceland.

„Locul final de odihnă al Lisei Marie va fi la Graceland, lângă fiul ei iubit, Ben”, a declarat un reprezentant al familiei.

Ben Keough a fost singurul fiul al Lisei Marie Presley, pe care l-a iubit nespus și a cărui dispariție i-a provocat răni care nu s-au mai vindecat niciodată. Bărbatul s-a sinucis prin împușcare în 2020 la vârsta de 27 de ani.

Cum a murit, de fapt, Lisa Marie Presley. Ordinul pe care familia ei l-a semnat
Lisa Marie Presley și fiul ei, Ben. Foto: Profimedia

Fani din întreaga lume i-au adus omagii Lisei Marie Presley, fiind singura fiică a Regelui Muzicii Rock’N’Roll.

Ies noi informații la suprafață legată de moartea ei. Se pare că Lisa Marie Presley „a murit în urma unui al doilea stop cardiac, după ce familia a semnat ordinul DNR”, relatează lbc.co.uk. Ordinul DNR (Do not resuscitate) se traduce prin Ordinul de neîncepere a resuscitării.

Așadar, Lisa Marie Presley a murit în urma unui al doilea stop cardiac în timp ce se afla în spital, după ce familia ei a semnat un astfel de ordin.

Ea a fost găsită de o menajeră prăbușită pe podeaua casei ei din Calabasas, după ce a suferit un stop cardiac. Fostul ei soț, Danny Keough, cu care locuia, ar fi resuscitat-o înainte ca medicii să ajungă să preia controlul, se pare.

Doctorii au reușit să o resusciteze pe Presley în locuința ei, dar femeia se afla în moarte cerebrală la sosirea la spital, potrivit TMZ. Familia s-a grăbit să o vadă la spital, unde Lisa Presley se afla în comă indusă, conectată la aparate. După ce rudele au aflat că era deja în moarte cerebrală, au semnat ordinul de a nu fi resuscitată, relatează site-ul. Se crede că Lisa Presley a suferit apoi un al doilea stop cardiac și, astfel, a și murit.

Mama Lisei Presley, Priscilla, în vârstă de 77 de ani, a fost alături de ea în ultimele ei clipe. Într-o declarație împărtășită joi seara, ea a spus: „Cu inima grea trebuie să vă dau vestea devastatoare că frumoasa mea fiică, Lisa Marie, ne-a părăsit”.

Cum a murit, de fapt, Lisa Marie Presley. Ordinul pe care familia ei l-a semnat
Foto: Alamy/Getty
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: