Redactia.ro
Home » Homepage » Cum a murit Iulia Marin. Legiștii au efectuat necropsia în cazul jurnalistei

Cum a murit Iulia Marin. Legiștii au efectuat necropsia în cazul jurnalistei

Cum a murit Iulia Marin. Legiștii au efectuat necropsia în cazul jurnalistei

Legiștii au efectuat necropsia în cazul jurnalistei Iulia Marin. Iată ce detalii au ieșit la iveală.

Cum a murit Iulia Marin. Legiștii au efectuat necropsia în cazul jurnalistei

Jurnalista Iulia Marin a fost diagnosticată cu depresie clinică. În vârstă de 32 de ani, ea a fost găsită fără suflare în garsoniera unde stătea cu chirie de către proprietara locuinței și de către polițiști.

Medicii de la Institutul Național de Medicină Legală (INML) ar fi stabilit că tânăra s-ar fi sinucis, potrivit România TV. Ea s-a născut pe 30 aprilie 1990, la Pitești, și a lucrat 11 ani în presă. A fost la Adevărul, PressOne, Recorder, Gândul, iar de trei ani era angajată la Libertatea.

Despre problemele ei de sănătate și despre ce era în sufletul ei, Iulia Marin a scris constant pe pagina ei de Facebook. Iată ultima ei postare publicată în mediul online.

Număr, uneori, pe degete zilele ”bune”. Zilele in care ma simt bine, lucrez bine, sunt bine. Pe site-urile pe care le citesc, forumuri cu privire la tot felul de pastile, oamenii scriu: “Nu renuntati, veți găsi antidepresivul potrivit”.

E greu și sa nu renunți. Al cincilea – sau al șaselea? – antidepresiv in mai puțin de patru ani vine la pachet cu speranțe noi și, pana acum, zero efecte adverse. Dar stau și ma întreb daca nu cumva ma pregătesc pentru o noua dezamagire, vreun efect placebo, cine mai știe?

Stau și ma gândesc ce bizar e ca viața mea toată depinde de câteva zeci de miligrame dintr-o substanța de care abia am auzit. Și, când zic ca viața mea toată, nu e nicio exagerare.

Am ajuns in punctul in care îmi e rusine sa mai vorbesc despre depresie sau sa o invoc, in punctul in care nu mai înțeleg ce e in neregula de nu mai pot funcționa. “Ca înainte”, îmi șoptește creierul meu. Sau măcar ca intr-o zi oarecare, dintr-un trecut care se tot îndepărtează.

Am ajuns sa urăsc însuși termenul de “depresie”. Îl reneg adesea, ma mint singura, ascult muzica, fac orice ca sa schimb aceasta stare. Și ea nu se schimba decât foarte rar.

Nu renuntati, antidepresivul asta mi-a schimbat viața”, a scris cineva despre substanța pe care o iau acum, de cateva zile. Aștept, aștept de patru ani sa am din nou pasiune pentru ceva. Sa nu simt greutate, orice as face. O greutate atat de dificil de descris in cuvinte”.

Continuarea o puteți citi aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: