Redactia.ro
Home » Monden » Cum a primit fiul Ilincăi Vandici vestea că părinții s-au despărțit. Vedeta a spus totul: „Pentru copii e o durere. Ei trebuie să se vindece”

Cum a primit fiul Ilincăi Vandici vestea că părinții s-au despărțit. Vedeta a spus totul: „Pentru copii e o durere. Ei trebuie să se vindece”

Fiul Ilincăi Vandici și al lui Andrei Neacșu.

Într-un an marcat de evenimente neașteptate, divorțul dintre Ilinca Vandici și Andrei Neacșu a atras atenția publicului, fiind unul dintre cele mai discutate subiecte ale momentului. Cuplul, care a împărtășit șase ani de iubire și a adus pe lume un băiețel pe nume Zian, a decis să meargă pe drumuri separate, o veste care nu a fost ușor de gestionat nici pentru ei, dar mai ales pentru fiul lor.

Ilinca Vandici a apelat la ajutorul unui psiholog

Invitată în podcastul „Gând la Gând cu Teo”, moderat de cunoscuta Teo Trandafir, Ilinca Vandici a vorbit deschis despre provocările întâmpinate în urma despărțirii și modul în care a ales să îi comunice lui Zian această schimbare majoră în viața lor. Conștientă de impactul pe care divorțul părinților îl poate avea asupra unui copil, Ilinca a apelat la sfaturile unui psiholog pentru a gestiona cât mai bine situația.

„Pentru copii e o durere. Ei trebuie să se vindece. După un timp, a venit întrebarea lui şi am fost sinceră cu el. Nu am încercat să cosmetizez nimic. I-am explicat că îl iubim necondiţionat, dar mama şi tata nu mai pot fi împreună. I-am zis că poate avea mai multe case în care să se bucure, că o să aibă mai multe vacanţe.

Ce poate fi mai frumos de atât? I-am zis concret cum stau lucrurile. A fost un divorţ pe linişte, cu maturitate, am acceptat lucrurile”, a mărturisit Ilinca Vandici, în podcastul „Gând la Gând cu Teo”.

Cu o sinceritate impresionantă, vedeta a explicat că a ales să nu cosmetizeze realitatea în fața fiului său, ci să îi ofere acestuia o perspectivă optimistă asupra noii realități: posibilitatea de a se bucura de mai multe case și de mai multe vacanțe. „I-am zis concret cum stau lucrurile. A fost un divorț pe liniște, cu maturitate, am acceptat lucrurile”, a mărturisit Vandici, subliniind importanța acceptării și a dialogului deschis în procesul de adaptare la schimbări.

Ilinca Vandici a trecut prin clipe grele

Despre perioada imediat următoare despărțirii, Ilinca Vandici a vorbit cu o transparență rar întâlnită, recunoscând că, deși a fost o etapă plină de provocări emoționale, s-a străduit să rămână puternică și să-și trăiască durerea fără rețineri: „Nu este o tragedie! Doamne, iartă-mă, oamenii divorţează… Am fost foarte sinceră şi reală cu el, nu am încercat să îi pun fundă şi să împachetez frumos această decizie. A fost un divorţ pe linişte. Știe el ce mi-a făcut! (…)

Mi-am dat voie să simt, să plâng, să fiu vulnerabilă şi să îmi trăiesc durerea. Să dau cu pumnul în pernă… Este o gură de aer de care aveam nevoie, multă lume mă atacă!”.

Demersul vedetei de a aborda această situație cu maturitate și onestitate nu doar că evidențiază o lecție valoroasă despre importanța sincerității în relația cu copiii, dar oferă și o perspectivă reconfortantă asupra vieții după divorț. Prin povestea sa, Ilinca Vandici inspiră curaj și speranță celor care se confruntă cu schimbări similare în viața lor, amintindu-le că, chiar și în cele mai dificile momente, se pot găsi motive de optimism și căi de a merge înainte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: