Redactia.ro
Home » Știri » Cum a răspuns Manuela Lupașcu întrebată dacă are o relaţie cu Alex Leonte. Este ea „noua Theo Rose”?

Cum a răspuns Manuela Lupașcu întrebată dacă are o relaţie cu Alex Leonte. Este ea „noua Theo Rose”?

GALERIE FOTO (2)

Alex Leonte lasă impresia că s-a repliat rapid şi şi-a găsit o nouă jumătate, după despărţirea de Theo Rose. Cucerirea lui se numeşte Manuela Lupașcu. Fata însă nu recunoaşte relaţia. Încă.

Frumoasa brunetă este influencer în Social Media. Spune că-şi ţine viaţa personală doar pentru ea.

E adepta relaţiilor de lungă durată

Dacă Theo Rose și-a refăcut viața amoroasă cu Anghel Damian, acum pare că și nepotul lui Nea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Manuela Lupașcu.

Cei doi au fost surprinși într-o cafenea. Manuela și Alex au petrecut câteva ore bune, apoi au plecat tot împreună. Creatoarea de conținut a preferat, pentru moment, să țină misterul presupusei relații, dar nici nu a negat că ar avea ceva cu Alex Leonte.

„O să vedem, timpul o să spună multe. Dacă m-ați urmărit de-a lungul timpului, viața personală am ținut-o un pic pentru mine. Îi mai ținem un pic să fiarbă (n.r pe curioși)”, a spus Manuela pentru Antena Stars.

Frumoasa brunetă a declarat că este adepta relațiilor de lungă durată. Manuela avut un iubit timp de 10 ani, dar cei doi s-au despărțit cu un an în urmă.

Câştigă bine în online

Manuela Lupaşcu îşi câştigă banii din mediul online. Ea susţine că munceşte mult pentru contul de Instagram, unde publică fotografii una mai interesantă decât alta.

Nu este nimic gratis, chiar și postările noastre vin la un cost. Noi dăm mai departe din banii pe care îi primim. Sunt fotografi, studiouri pe care trebuie să le plătim, plus timpul, costă cel mai mult.

Cred că, cumva, sunt ore bune. Dacă stau să mă uit pe telefon, cred că acolo se văd cel mai mult, undeva la 6 ore. Sunt cele pe care eu le petrec pe contul meu, dar și pe alte conturi pentru a găsi inspirația necesară.

Foarte multe din colegele mele s-au mutat și pe partea de TV, însă cred că trebuie să-ți găsești cumva formatul care să ți se potrivească. În cazul meu a fost vorba de plictiseală, aveam mult timp liber la dispoziție și am început să-mi fac poze și să le postez pe internet”, a mai declarat Manuela Lupașcu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: