Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose și Alex Leonte au apărut din nou împreună. Cei doi au fost nași de botez

Theo Rose și Alex Leonte au apărut din nou împreună. Cei doi au fost nași de botez

GALERIE FOTO (8)

Theo Rose și Alex Leonte s-au întâlnit, din nou, la scurt timp de la despărțire. Cei doi au fost nași de botez ai micuțului Selim, copilul unor prieteni buni. A fost o petrecere pe cinste, de unde nu puteau lipsi, bineînțeles, nașii.

Theo Rose și Alex Leonte s-au întâlnit din nou

Theo Rose și Alex Leonte au luat pe toată lumea prin surprindere atunci când au recunoscut că nu mai formează un cuplu. Erau de cinci ani împreună și toți se așteptau să facă pasul cel mare. Iată că nu a fost deloc așa. Celebra cântăreață și-a găsit fericirea în brațele lui Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, și se pare că nici Alex Leonte nu a stat mult pe gânduri. Acesta și-a continuat viața, însă momentan nu a confirmat faptul că ar avea o relație. În ciuda acestor lucruri, cei doi foști iubiți sunt nașii micuțului Selim, băiatul prietenilor lor. Pe vremea când l-au botezat pe copil, cei doi erau încă împreună.

Timpul a trecut, iar planurile s-au schimbat. N-au mai rămas împreună, însă și-au dus rolul de nași la bun sfârșit. Seara trecută, a avut loc o petrecere de pomină în cinstea micuțului botezat. Theo Rose și Alex Leonte au fost prezenți și s-au distrat pe cinste. Cei doi au postat imagini de la botezul de vis, unde au cântat artiști precum Connect-R, Leo de la Roșiori și alții.

Alex Leonte, surprins cu noua cucerire

Alex Leonte a dat-o uitării pe Theo Rose, după o relație de ani buni. Cei doi s-au despărțit, acum câteva luni, și fiecare și-a văzut de viața lui. Artista a început o relație cu regizorul Anghel Damian și se pare că nici Alex Leonte nu a stat mult pe gânduri. Nepotul lui nea Mărin a fost surprins de către Cancan.ro, cu o tânără misterioasă. Cei doi au ieșit la o cafea, la un restaurant de lux din Capitală, unde au fost fotografiați în ipostaze tandre. După ce au petrecut ceva timp împreună, aceștia s-au retras la mașină și au plecat.

Vezi AICI imaginea.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini