Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Andreea Bălan după ce Viviana Sposub le-a arătat fanilor săi testul de sarcină. „Ella este foarte fericită”

Cum a reacționat Andreea Bălan după ce Viviana Sposub le-a arătat fanilor săi testul de sarcină. „Ella este foarte fericită”

GALERIE FOTO (2) Cum a reacționat Andreea Bălan după ce Viviana Sposub le-a arătat fanilor săi testul de sarcină

Cum a reacționat Andreea Bălan după ce Viviana Sposub le-a arătat fanilor săi testul de sarcină. Iubita lui George Burcea își ține fanii cu sufletul la gură, după ce s-a filmat cu un test de sarcină în mână. Prezentatoarea tv le-a spus urmăritorilor săi că are emoții mari. Până acum, cei doi îndrăgostiți nu au oferit niciun răspuns. Fanii acestora se întreabă cum ar reacționa Andreea Bălan dacă Viviana ar fi însărcinată.

Cum a reacționat Andreea Bălan după ce Viviana Sposub le-a arătat fanilor săi testul de sarcină. „Ella este foarte fericită”

Cum a reacționat Andreea Bălan după ce Viviana Sposub le-a arătat fanilor săi testul de sarcină. Viviana Sposub și-a uimit fanii din mediul online, după ce s-a filmat cu un test de sarcină în mână. Înainte să intre în direct în emisiunea Vorbește Lumea, s-a filmat în timp ce era cu George Burcea, ținând în mână un test de sarcină. Așadar, toată lumea s-a întrebat cum va reacționa Andreea Bălan dacă Viviana ar fi însărcinată. „Emoțiile de azi-dimineață’, a fost mesajul scris de Viviana Sposub.

Viviana Sposub cu testul de sarcina in mana

Momentan nu știm dacă iubita lui George Burcea este gravidă, dar un lucru este clar. În tot acest timp, Andreea Bălan este foarte fericită alături de fiicele sale, povestindu-le fanilor săi ce planuri are pentru fiica ei cea mare, Ella. „Acum așteptăm să o luăm pe Clara de la grădiniță. Azi am luat-o pe Ella prima și am petrecut timp împreună, am fost la cumpărături să luăm haine pentru că săptămâna viitoare pleacă în tabăra de cercetași. Ella este foarte fericită”, a mărturisit Andreea Bălan, pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Viviana Sposub și George Burcea

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma, de la Pro Tv. Actorul a precizat într-un interviu că nu credea vreodată că se va îndrăgosti atât de repede de cineva, având în vedere că divorțase recent de Andreea Bălan. Actorul a vorbit despre începuturile relației sale cu Viviana Sposub și a declarat faptul că nu a existat nimic sexual la început. „Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).‘, declara George Burcea.

De asemenea, George Burcea avea numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale, subliinind că este foarte important să-ți susții partenerul în orice moment. „Pentru mine, Viviana este o puternică și o luptătoare pentru mine, mai ales privind de cum a venit ea în «Fermă», cum am văzut-o eu pentru prima oară – Viviana pe care nu o cunoșteam, atunci o văzusem pentru prima oară în viața mea, cum am văzut-o în primul episod și cum am lăsat-o eu, după opt episoade. Mie mi se pare și susțin în continuare această teorie: că este mai puternică, mai învingătoare, este mai luptătoare, are mai multă energie și are mai multă încredere în ea„, a mai spus actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: