Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub, cu un test de sarcină în mână: ”Emoțiile de azi-dimineață”

Viviana Sposub, cu un test de sarcină în mână: ”Emoțiile de azi-dimineață”

Viviana Sposub

Viviana Sposub și-a luat fanii prin suprindere, după ce s-a filmat cu un test de sarcină în mână. Vedeta a dat de înțeles că este însărcinată. Dar, care este, de fapt, adevărul?

Viviana Sposub, cu un test de sarcină în mână: ”Emoțiile de azi-dimineață”

Înainte de a pătrunde în platoul emisiunii ”Vorbește Lumea” și de a anunța că va face parte, iar, din show-ul de la Protv, Viviana Sposub s-a filmat alături de partenerul ei, George Burcea, cu un test de sarcină în mână. “Emoțiile de azi-dimineață”, a scris Viviana în dreptul imaginilor video. Fanii au crezut că vedeta le va da o nouă veste: anume că așteaptă un copil.

Foto: Captură Cancan

În filmulețul postat pe Instagram de către Viviana, are loc și un sărut între ea și George Burcea. Atunci când a pătruns pe platoul emisiunii ”Vorbește Lumea” , Viviana Sposub a adus cu ea și testul de sarcină, făcând referire la faptul că emisiunea a trecut prin schimbări de prezentatoare, deoarece au rămas însărcinate.

„După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită. Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă.Îmi place foarte mult conceptul de Gașca Verii’ și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!’, a declarat Viviana Sposub, în cadrul ”Vorbește Lumea”.

 Cum s-au cunoscut Viviana Sposub și George Burcea

Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii ”Ferma” de la Protv. Atunci, George Burcea era despărțit de Andreea Bălan și, conform spuselor sale, nu o știa până atunci pe Viviana Sposub.

”Nu a fost nimic sexual de la început. Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).”, a declarat George Burcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: