Redactia.ro
Home » Știri » Cum a reacționat Carmen de la Roma când a văzut că fiul ei, Babasha, este huiduit. Mesajul i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Cum a reacționat Carmen de la Roma când a văzut că fiul ei, Babasha, este huiduit. Mesajul i-a lăsat pe toți fără cuvinte

În lumea muzicii, momentele de glorie și de provocare sunt inevitabile. Un astfel de moment tensionat a avut loc recent la concertul Coldplay de pe Arena Națională din București, când Babasha, un cunoscut interpret de manele, a fost huiduit de cei 60.000 de spectatori prezenți. În mijlocul acestui haos, sprijinul necondiționat al mamei sale, Carmen de la Roma, a strălucit ca un far de speranță și dragoste maternă.

Coldplay, trupa britanică de renume mondial, a adus mii de fani pe Arena Națională, promițând un spectacol de neuitat. Cu toate acestea, atmosfera s-a tensionat brusc când Babasha a urcat pe scenă pentru a cânta în deschiderea concertului. Publicul, evident surprins și neîncântat de prezența artistului de manele, a reacționat cu huiduieli. Acest moment a culminat cu întreruperea temporară a spectacolului, până când lucrurile s-au calmat.

Cum și-a încurajat Carmen de la Roma fiul, pe Babașha, după ce a fost huduit de peste 60.000 de oameni

În aceste momente dificile, Carmen de la Roma, mama lui Babasha, a demonstrat ce înseamnă sprijinul familial necondiționat. Prezenta la eveniment, Carmen și-a încurajat fiul cu toată inima. Nu doar că a fost alături de el în mijlocul acestei situații delicate, dar a și transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare.

„Când oamenii te huiduiau, Dumnezeu te-a luat în brațe! Când o mamă se roagă cu sufletul, Dumnezeu o ascultă!”, a scris Carmen de la Roma într-o postare pe TikTok, arătând astfel credința și susținerea ei neclintită pentru Babasha.

Cum și-a încurajat Carmen de la Roma fiul, pe Babașha, după ce a fost huduit de peste 60.000 de oameni. Sursă foto: TikTok
Cum și-a încurajat Carmen de la Roma fiul, pe Babașha, după ce a fost huduit de peste 60.000 de oameni. Sursă foto: TikTok

Postarea emoționantă a lui Carmen de la Roma a primit numeroase reacții de sprijin din partea fanilor. Cuvintele sale au reușit să atingă inimile multor oameni, demonstrând încă o dată că dragostea și sprijinul familiei pot depăși orice obstacol. Susținerea venită din partea mamei sale și a celor apropiați a avut un impact semnificativ asupra lui Babasha, ajutându-l să depășească acest moment dificil.

Carmen de la Roma este una dintre cele mai apreciate cântărețe de manele din România, având o carieră muzicală de peste 30 de ani. Talentul și dedicarea ei au fost recunoscute de-a lungul timpului, iar legătura strânsă cu fiul său este adesea subliniată în aparițiile publice.

Incidentul de pe Arena Națională din București a fost fără îndoială unul dificil pentru Babasha, dar sprijinul mamei sale a fost crucial în depășirea acestui obstacol. Carmen de la Roma nu doar că și-a arătat dragostea și susținerea prin prezența sa, dar a și oferit un exemplu puternic de determinare și credință.

Sora lui Babasha reacționează după huiduielile la concertul Coldplay

Bianca Babașa a postat pe pagina sa personală de socializare un mesaj în care își apără fratele.

„Eu și fratele meu muncim pe rupte ca să reușim ca oameni, muncim cu oameni și pentru oameni, prin muzică, teatru, artă, implicându-ne in comunitățile noastre.

Eu petrec zeci de ore cu tineri din comunități marginalizate, lucrez și vorbesc cu copii și tineri despre curaj, ii învăț despre empatie, prietenie, exprimarea liberă si căutarea potențialului lor artistic.

De câțiva ani mă implic in mediul social, m-am întors recent dintr-o vizita de studiu din Norvegia unde am mers sa învăț despre drepturile omului, despre drepturile femeilor, despre tineri, într-o țara care funcționează pe concepte ca încredere, sustenabilitate și comunitate.

Vlad Babasa este un artist! Nu doar prin ceea ce face, ci și prin felul in care gândește, bunătatea și talentul lui l-au adus la nivelul la care este.”, a fost o parte a mesajului Biancăi Babașa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: