Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Cosmin Seleși, după ce a aflat că Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la MasterChef, de pe Pro TV. Fanii sunt în extaz

Cum a reacționat Cosmin Seleși, după ce a aflat că Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la MasterChef, de pe Pro TV. Fanii sunt în extaz

GALERIE FOTO (5) Bontea, dumitrescu și Scărlătescu revin la Pro TV

Într-o veste care a entuziasmat fanii emisiunilor culinare din România, Pro TV a confirmat oficial revenirea cunoscuților bucătari Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu ca jurați în cel de-al nouălea sezon al popularului show „MasterChef”. Anunțul a fost făcut recent de către postul de televiziune, generând o reacție imediată și pozitivă din partea publicului și a colegilor de breaslă.

Cei trei chefi, apreciați pentru talentul lor culinar și pentru carisma de care dau dovadă în fața camerelor, nu sunt la prima lor experiență în acest format. Au fost parte din juriul „MasterChef” încă de la primele trei sezoane ale emisiunii, care a debutat pe micile ecrane în 2012. De-a lungul timpului, ei au devenit figuri emblematice ale televiziunii românești, fiind apreciați atât pentru rigurozitatea cu care evaluează concurenții, cât și pentru umorul pe care îl aduc în emisiune.

Cosmin Seleși, reacție neașteptată la adresa celor trei jurați de la MasterChef

Interacțiunea dintre cei trei bucătari și concurenți a fost întotdeauna unul dintre punctele forte ale show-ului, contribuind semnificativ la dinamica și la succesul acestuia. Revenirea lor pe micile ecrane la Pro TV este percepută nu doar ca o reîntoarcere la „acasă”, ci și ca o victorie pentru postul de televiziune, care își consolidează astfel oferta de programe de calitate într-un segment de piață foarte competitiv.

Anunțul despre acest „comeback” a fost făcut și de cei trei jurați pe paginile lor de pe rețelele de socializare, unde au postat o fotografie împreună, acompaniată de mesajul „Înapoi în trecut”. Imaginea a strâns mii de aprecieri și a generat numeroase comentarii entuziaste din partea fanilor, care i-au felicitat pentru revenire.

Unul dintre cele mai calde mesaje a venit din partea lui Cosmin Seleși, care a lucrat anterior cu cei trei la „Te cunosc de undeva” pe Antena 1. Acum prezentator al emisiunii „Batem Palma?” la Pro TV, Seleși a exprimat entuziasm pentru revederea colegilor săi, scriind: „Bine, băăăă! Hai colegii!”. Această interacțiune subliniază relațiile strânse care se formează în spatele camerelor, contribuind la crearea unei atmosfere de camaraderie care transpare și în emisiuni.

Ce au spus cei trei chefi despre schimbarea făcută

Schimbarea de tabără a bucătarilor de la „Chefi la cuțite” de la Antena 1 la Pro TV este văzută de mulți ca o mișcare strategică importantă, care ar putea redefinește echilibrul de forțe în televiziunea românească în segmentul emisiunilor de cooking show.

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu.

Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu”, a spus Sorin Bontea.

„MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea.

În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, a spus Florin Dumitrescu.

„Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”, a spus și Cătălin Scărlătescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: