Redactia.ro
Home » Homepage » Cum a reacţionat George Simion după ce a fost prins „ameţit” pe străzi, de Revelion 2024? Cu cine s-ar lupta în turul 2 la alegerile prezidenţiale

Cum a reacţionat George Simion după ce a fost prins „ameţit” pe străzi, de Revelion 2024? Cu cine s-ar lupta în turul 2 la alegerile prezidenţiale

George Simion a fost surprins „ameţit” pe străzi, de Revelion 2024. Liderul AUR susține că toți românii se simt bine de Sărbători și că și el este român.

Politicianul a spus că nu a comis nico crimă că s-a îmbătat de Anul Nou.

Simion zice că a băut vin

George Simion a fost filmat într-o ipostază nu foarte măgulitoare, în urmă cu doar câteva zile, chiar de Anul Nou.

„Românii, de sărbători, beau și se simt bine. Și eu sunt român, și eu am băut, nu în exces. Dar și eu am băut. Vin, de la Drăgășani, în inima Bucovinei.

Am participat la toate datinile. Da, am băut vin de sărbatori. Sunt un criminal? Criminali sunt ăia care fură țara de 30 de ani”, a spus George Simion.

De gât cu unul dintre participanți și cu cămașa scoasă din pantaloni, Simion apare cu mers împleticit, țipând în cor cu urătorii. Este pentru prima oară când liderul AUR apare atât de bine dispus, vizibil afectat de alcoolul băut. De-a lungul timpului, acesta a fost filmat în diverse ipostaze alături de susținătorii săi, însă nu la fel ca de această dată.

Va candida la alegerile prezidenţiale 2024?

George Simion lasă de înţeles că va candida la alegerile prezidenţiale 2024. El susține că după ani întregi în care diverșii lideri ai statului au servit alte interese decât cele naționale, este momentul ca cineva să lupte cu și pentru români.

33 de ani am fost conduși de ațtii, unii pro ruși, alții pro americani, alții pro germani, unii chiar germani, unul omul NATO, să mai fie și omul României.

În turul doi o să intre PSD și patrioții Alianței pentru Unirea Românilor. Decizia va fi pe ștampila românilor, ei vor decide cine ajunge la Controceni. Omul de aur va fi în fiecare localitate, fiecare județ. Primele alegeri, cele parlamentare, vor fi pe 9 iulie. Avem respect pentru alegătorii PSD și pentru unii membri PSD.

Eu voi anunța candidatul AUR imediat ce vor fi alegerile parlamentare. Eu sunt tânăr, am 37 de ani, eu cred că se găsesc presedinți buni, dar totodată nimeni nu fuge de luptă în AUR.

Noi la ultimele alegeri am luat aproape 10% din voturile românilor. Și 15% și 20% este un scor bun. Lui ciolacu îi doresc să rămână în fruntea PSD cât mai mult, mi-aș dori să îl am ca adversar în turul doi de scrutin, face niște greșeli neforțate.

Ce am dori noi este să urmâm pașii făcuți de Polonia și Ungaria, țări care, din multe puncte de vedere, sunt modele de guvernare pentru noi.

Singurul sondaj în care eu cred este votul românilor, eu voi candida doar pentru acele funcții publice pentru care considerăm că nu există un candidat mai bun.

Eu, față de mulți alți lideri politici, nu îi voi trăda, dacă România duce lipsă de ceva, e lipsa de conducători, voi duce AUR acolo unde au nevoie românii.

Eu nu cred că voi fi un conducător bun, eu cred că România, în ultima mie de ani, de la Mihai Viteazul până la alți conducători, România când a avut momente de criză, a avut conducători buni care la final au fost trădați”, a spus George Simion la Romania TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: