Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Ilie Năstase, după ce a aflat că fiica lui adoptivă și-a făcut cont pe un site dedicat adulților

Cum a reacționat Ilie Năstase, după ce a aflat că fiica lui adoptivă și-a făcut cont pe un site dedicat adulților

Ilie Năstase vrea copil la 77 de ani

Charlotte, fiica adoptivă lui Ilie Năstase a surprins pe toată lumea, mai ales pentru că și-a făcut cont pe un site dedicat bărbaților.

Ilie Năstase, prima reacție după ce Charlotte și-a făcut cont pe OnlyFans

Fostul tenismen nu a părut prea deranjat când a aflat că tânăra se pozează goală pe o platformă pentru adulți. Ilie Năstase a mărturisit că nu a văzut nimic, dar și că își vede de treaba lui.

Acesta a ținut să precizeze că este la Paris, la Roland Garros, iar fiica lui adoptivă poate face ce își dorește.

„Eu sunt eu și fiica mea e ea! Să facă ce vrea! Eu nu am văzut! Eu sunt la Paris, la Roland Garros, îmi văd de treaba mea!”, a mărturisit Ilie Năsase, potrivit viva.ro.

Soția tenismenului este revoltată

Ioana Năstase a mărturisit că este șocată de decizia luată de Charlotte.

„Eu, sinceră să fiu, am rămas șocată. Sunt mamă, și… Eu nu vreau să vorbesc prea multe, vă poate explica tatăl ei, probabil. Eu, chiar dacă știu, nu vreau să vorbesc, nu e treaba mea”, a spus Ioana Năstase.

Totodată, a precizat faptul că nu înțelege de ce tânăra a recurs la acest lucru, mai ales că nu ar avea probleme cu banii, Ilie fiind mereu atent cu ea.

„Am rămas șocată, trebuie să recunosc. Asta chiar dacă nu sunt multe care ne mai șochează în ziua de astăzi. Charlotte nu avea probleme cu banii. Tatăl ei, cel puțin de patru ani de când sunt eu cu Ilie, săptămânal îi trimitea bani. Sume foarte rezonabile… El e foarte implicat în creșterea tuturor copiilor pe care îi are”, a mai dezvăluit Ioana Năstase.

Charlotte a fost înfiată în timpul mariajului cu Alexandra King

Charlotte a decis să-și facă cont pe OnlyFans, o cunoscută platformă pentru adulți, și le-a împărtășit internauților și câteva gânduri despre noua ei ocupație.

„Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a scris aceasta pe platformă.

Charlotte Năstase, în vârstă de 32 de ani, este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase și Alexandra King. După ce soții au decis să se despartă, după o căsnicie de 14 ani, cei doi copii ai cuplului au rămas în grija mamei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: