Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Rebecca, fiica Anamariei Prodan, după ce a aflat că Reghe are o relație cu o altă femeie: ”Hai să vedem cum o dregem”

Cum a reacționat Rebecca, fiica Anamariei Prodan, după ce a aflat că Reghe are o relație cu o altă femeie: ”Hai să vedem cum o dregem”

GALERIE FOTO (5) Cum a reacționat Rebecca, fiica Anamariei Prodan, după ce a aflat că Reghe are o relație cu o altă femeie ”Hai să vedem cum o dregem”

Cum a reacționat Rebecca, fiica Anamariei Prodan, după ce a aflat că Reghe are o relație cu o altă femeie. Fiicele Anamariei Prodan au avut o relație specială și nu mai este un secret că Rebecca și Sarah l-au considerat pe antrenor tatăl lor. Cum a reacționat fiica cea mare a impresarei după ce a aflat că Reghe are o relație cu o altă femeie?

Cum a reacționat Rebecca, fiica Anamariei Prodan, după ce a aflat că Reghe are o relație cu o altă femeie: ”Hai să vedem cum o dregem”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit după 15 ani de căsnicie. Antrenorul de la CSU Craiova are o relație cu o altă femeie, iar în câteva luni va deveni din nou tătic. Prezentă în podcast-ul lui Codin Maticiuc, Anamaria Prodan a vorbit despre despărțirea de Reghecampf. Antrenorul avea o relație cu noua iubită de mai mult timp, dar impresara l-a apărat mereu, sperând că acesta se va întoarce la familia sa. Vedeta a povestit cum a aflat, de fapt, de noua iubită a lui Reghecampf, dar și cum au reacționat copiii atunci când au aflat cănd tatăl lor a recunoscut că trăiește o poveste de dragoste cu o altă femeie.

Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan și noua iubită a lui Reghe au vârste apropiate. În vârstă de 23 de ani, fiica impresarei i-ar fi spus lui Reghe după ce a aflat că o înșeală pe mama sa, că ar fi bine să încerce să ascundă această problemă. De asemenea, afacerista a mărturisit că mulți prieteni de-a fiicei sale o cunosc pe noua iubită a soțului ei. Laurențiu Reghecampf nu a părut interesat de cuvintele fiicei sale și a ales să-și trăiască în continuare povestea de dragoste.

Anamaria Prodan consideră că fostul partener și-a pierdut definitiv familia, dar este pe punctul de a-și pierde și credibilitatea în cariera profesională. ”În condițiile în care copiii tăi au 23 de ani și iubita 29, trebuie să fii dement. Și ți-o mai și cunoaște toată lumea. Și anturajul lui fiică-ta. Din toate… Adică e jenant să te sune fata ta să îți spună, tata, dar știi că… Vezi că ai luat calul invers. Întoarce-te repede, hai să vedem cum o dregem ca să nu se afle. Și tu să arăți ca un dement, cumva, să mergi înainte… Tu nu doar că ne-ai pierdut pe noi, tu ți-ai pierdut direcția, dacă nu eram eu, era pierdut de ani de zile”, a povestit Anamaria Prodan.

Cum reacționa Anamaria Prodan când afla că a fost înșelată

Anamaria a recunoscut că nu este prima dată când a fost înșelată de Reghecampf, acesta având relații cu femei diferite în timp ce era căsătorit cu ea. Chiar și așa, vedeta a continuat să-și apere soțul și să aibă încredere în el. În podcastul lui Maticiuc, sexy impresara a povestit cum a reacționat atunci când a aflat că a fost înșelată.

”Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu, atât am zis: dacă vreodată cineva deschide gura, are de-a face cu mine. S-a închis instant. El de fiecare dată a tăcut, de frică, pentru că știa că nu are suficient de mulți bani să trăiască. La nivelul la care îl adusesem eu. Lucru care se întâmplă și acum”, a spus Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: