Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reușit Anamaria Prodan să-l cucerească pe Ronald Gavril, boxerul de care s-a îndrăgostit nebunește

Cum a reușit Anamaria Prodan să-l cucerească pe Ronald Gavril, boxerul de care s-a îndrăgostit nebunește

Cum a reușit Anamaria Prodan să-l cucerească pe Ronald Gavril, boxerul de care s-a îndrăgostit nebunește

Anamaria Prodan, o figură cunoscută în lumea fotbalului și a impresariatului sportiv din România, și-a găsit un nou partener în viață în persoana lui Ronald Gavril, un pugilist din Statele Unite ale Americii. După o perioadă dificilă, în urma divorțului de Laurențiu Reghecampf, impresara radiază acum de fericire alături de noul său iubit. Ronald Gavril a dezvăluit recent cum a fost cucerit de către Anamaria Prodan, evidențiind caracteristicile care l-au atras către ea.

Cum a reușit Anamaria Prodan să-l cucerească pe Ronald Gavril, boxerul de care s-a îndrăgostit nebunește

Pentru Ronald Gavril, atracția către Anamaria Prodan a fost influențată de personalitatea puternică a impresarei. El a mărturisit că știa deja despre reputația și succesul acesteia în lumea fotbalului românesc, precum și despre caracterul ei puternic și dedicat. În declarațiile sale pentru Ego, Gavril a subliniat că îi plac oamenii puternici și că își dorea să se înconjoare de astfel de persoane. Așadar, faptul că Anamaria Prodan este o femeie puternică și independentă a constituit un punct cheie în atragerea sa către ea.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril se completează perfect unul pe celălalt, conform mărturisirilor impresarei. Ceea ce a contribuit la consolidarea relației lor este compatibilitatea lor pe multiple planuri, atât personal, cât și profesional. Astfel, cei doi își propun să colaboreze pentru proiecte importante în viitor, inclusiv organizarea unei gale în România, care să combine expertiza lor din domeniile fotbalului și boxului.

„Ce știam de Ana? Știam că este o femeie puternică, o femeie care lucrează în box, pardon, în fotbal, că este o impresară de succes în fotbalul românesc. Familistă. Puternică. Știam destule despre ea.

Mie îmi plac oamenii puternici în general. Și îmi place să mă înconjor de oameni puternici. Cum este Ana, că este puternică, este exact ce îmi doream eu. Tocmai să mă înconjor de oameni puternici.”, a declarat Ronald Gavril pentru Ego.

Ronald Gavril a arătat public mândria și admirația sa față de Anamaria Prodan

Ronald Gavril a arătat public mândria și admirația sa față de Anamaria Prodan prin intermediul rețelelor de socializare. La avanpremiera filmului „Complotul Bonelor”, unde impresara a avut un rol principal, Gavril și-a exprimat susținerea și admirația pentru partenera sa. Într-o postare pe Instagram, boxerul a felicitat-o pentru ambiția și pasiunea pe care le demonstrează mereu, evidențiind faptul că Anamaria este dovada vie că în viață nimic nu este imposibil.

„Aseară, la premiera filmului Complotul Bonelor, am avut privilegiul de a fi alături de o persoană extrem de specială, iar asta nu o spun doar eu, ci toți cei care o cunosc cu adevărat. Este primul ei film, și mă simt onorat să o susțin în acest moment crucial al carierei ei.

Felicitări, Ana, pentru ambiția și pasiunea pe care le arăți mereu.Ești dovada vie că în viață nimic nu este imposibil. Știu că o să fie doar începutul unei călătorii incredibile!”, a scris Ronald Gavril pe Instagram.

Astfel, povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril este un exemplu de cum puterea, independența și complementaritatea pot fi elemente cheie în construirea unei relații solide și armonioase.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: