Redactia.ro
Home » Știri » Cum a reușit o femeie să ajungă manager de spital deși a fost patron de magazin. Unde a profesat aceasta:”„În cadrul firmei mele! Eu m-am ocupat de toate””

Cum a reușit o femeie să ajungă manager de spital deși a fost patron de magazin. Unde a profesat aceasta:”„În cadrul firmei mele! Eu m-am ocupat de toate””

Cum a reușit o femeie să ajungă manager de spital deși a fost patron de magazin. Unde a profesat aceasta

Cum a reușit o femeie să ajungă manager de spital deși a fost patron de magazin.  Spitalul de Psihiatrie Săpunari Călărași are un nou manager, însă acest lucru a declanșat un val de critici la adresa acestuia. Președintele Consiliului Județean Călărași a numit în funcția de manager interimar al spitalului o femeie care a avut un magazin alimentar în Lehliu Gară. Cu toate că nu are nicio experiență de jurist, femeia susține că a fost juristul firmei sale, motiv pentru care este eligibilă pentru acest post.

Cum a reușit o femeie să ajungă manager de spital deși a fost patron de magazin. Unde a profesat aceasta:”„În cadrul firmei mele! Eu m-am ocupat de toate””

Cum a reușit o femeie să ajungă manager de spital deși a fost patron de magazin. Multe au fost cazurile în care au fost angajate în funcții importante persoane care nu aveau niciun fel de studiu și experiență în domeniu. Un caz asemănător s-a produs și în Călărași, după ce la Spitalul de Psihiatrie Săpunari a fost numit în funcția de manager interimar pe Laura Stamate, în vârstă de 46 de ani care a avut magazine alimentare în Lehliu Gară și comuna Dor Mărunt. Conform Digi24, femeia susține că este îndreptățită să reprezinte funcția de jurist la spitalul de Psihiatrie din Călărași, pentru că a fost juristul propriei firme. Președintele Consiliului Județean Călărași a fost cel care a numit-o pe manager pe aceasta, dar care a refuzat să explice această alegere.

Întrebat de reporteri dacă noul manager al spitalului este potrivit pentru această funcție, directorul financiar al instituțuiei, Gavrilă Ion a refuzat să dea un răspuns concret.

Reporter:Ce o recomandă pe doamna Stamate pentru funcția de manager interimar? Aveți idee?

Gavrila Ion: Deci nu pot să îți dau un răspuns la această întrebare!

Conform acestuia, ar fi existat și alte persoane competente din interiorul spitalului care puteau fi numite în funcția de manager. Dar, pentru cele 5 hectare de teren și clădiri ale SPitalului de Psihiatrie Săpunari, a fost implicată politica.  Președintele Consiliului Județean Călărați a demis din funcția de manager al spitalului și a numit altul, intermar, pe Laura Stamate. Aceasta a fost asistent medical la Ambulanța Călărați și jurist al firmei de familie. Astfel, femeia este convinsă că experiența de jurist al magazinelor pe care le deține o face eligibilă pentru funcția de manager al Spitalului de Psihiatrie.

Reporter: Doamna Stamate, unde ați profesat ca jurist, până acum?

Laura Stamate: În cadrul firmei mele! Eu m-am ocupat de toate, de tot ceea ce este legat din punct de vedere administrativ și…

Reacția Consiliului Județean Călărași

După ce Laura Stamate le-a recomandat jurnalistilor să meargă la Consiliul Județean pentru a aflat de ce a fost numită în funcția de manager, Președintele instituției a refuzat să dea o explicație. Însă, acesta a trimis un mesaj prin intermediul purtătorului de cuvânt. „Din păcate nu vă poate primi astăzi! Exact cum am preconizat. Pentru că sunt multe întâlniri pe agendă, deja programate, de ieri. Și așa cum am spus, Are și o conferință de presă, astăzi, la ora 12.00. Dacă vă pot ajuta…”, a fost mesajul transmis de responsabilul cu relatii cu mass-media.  Ulterior, Președintele Consiliului Județean Călărași nu s-a mai prezentat la conferința de presă, acesta anunțând că nu vrea să se întâlnească cu presa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: