Redactia.ro
Home » Monden » Cum a slăbit Oana Roman. Dieta care o ajută foarte mult

Cum a slăbit Oana Roman. Dieta care o ajută foarte mult

Oana Roman a criticat-o dur pe fosta parteneră a lui Pepe

Oana Roman a slăbit foarte mult, iar acest lucru este destul de vizibil. Totul se datorează unei diete simple, am putea spune. Vedeta a dezvăluit, de curând, fanilor că mănâncă mai puțin și lasă o pauză de chiar 12 ore între mese.

Dieta minune a Oanei Roman

Oana Roman duce o luptă mai ușoară cu kilogramele, iar acest lucru se vede. Vedeta a apelat la o dietă simplă, cu 12 ore pauză între mese. Are grijă ca porțiile ei de mâncare să fie mai mici, dar, totodată, să mănânce și cei îi place. Ea a dezvăluit de curând fanilor, pe rețelele de socializare cum reușește să piardă din calorii, informează unica.ro.

Am început să mănânc mai puțin. Din ce în ce mai puțin. Apoi am descoperit ideea de intermittent fasting, adică post intermitent. Acesta presupune să lași o pauză de minim 12 ore între ultima masă de seara și prima masă de a doua zi. Nu mănânc absolut nimic 12 ore, uneori chiar 14 ore. Beau apă, ceai și cafea cu îndulcitor”, a povestit vedeta fanilor.

După pauza de 12 ore, Oana Roman ia prima masă la ora 13:00: un covrig, o banană, baton proteic sau biscuiți cu cereale.

”Prima masă nu este niciodată mai devreme de ora 13. Înseamnă o gustare, care poate să fie orice. De exemplu, un covrig. Sau poate să fie o banană, un paton proteic sau niște biscuiți cu cereale”,  a mai precizat Oana.

După amiază, Oana Roman își permite să mănânce ceva mai consistent, chiar și paste sau pizza, dar…nu în cantități mari. Spre seară, între 20:00 și 21:00 mănâncă friptură de vită, iaurt sau brânză cu smântână.

”Apoi, după-amiază, am o masă consistentă. Singura masă consistentă pe care o iau într-o zi. 
Poate să conțină absolut orice, dar nu în cantități mari și nu de mai multe ori pe zi. Poate fi o porție de paste, nu foarte mare. Pot fi trei felii de pizza. Poate fi friptură cu salată. Spre seară, în jur de orele 20 – 21, având în vedere că eu adorm foarte târziu, mai mănânc ceva. Poate fi o bucată de friptură de vită sau niște iaurt. Poate fi brânză cu smântână. Ceva care să îmi mai ostoiască foamea”, a dezvăluit Oana Roman.

Oana Roman a slabit foarte mult si spune ca fara operatie - ADPM

Oana Roman: ”Secretul este să mănânci foarte puțin”

Oana Roman mănâncă câte puțin din ce îi place. Recunoaște că o ajută foarte mult și ceaiul pe care îl bea.

”Secretul este să mănânci foarte puțin. Nu există minuni. Eu mănânc orice, într-adevăr, dar mănânc puțin. Dacă mi-e poftă de dulce, mănânc două pătrățele de ciocolată sau o cupă mică de înghețată. Sau o jumătate dintr-o prăjitură. Mă ajută foarte mult și ceaiul pe care-l beau, chiar dacă au fost multe controverse pe tema asta. Cam asta e: proceduri (n.r. remodelare corporală), dietă, ceai, disciplină și multă credință”, a dezvăluit Oana Roman despre dieta inventată de ea”, a mai completat Oana Roman.

Oana Roman are o relație cu Mariu Elisei, dar puțin controversată. Au fost chiar la un pas de divorț. Împreună au și o fetiță. Vedeta a spus într-un interviu pentru OK Magazine, în pofida problemelor în cuplu, că anul acesta a fost unul bun pentru ea.

”A fost un an bun, eu nu îl văd ca pe un an greu. A fost un an foarte bun, pentru că mi-am găsit o casă extraordinar de frumoasă, a fost o schimbare la care nici nu visam. Am avut un noroc foarte mare de la Dumnezeu că ne-am găsit această casă absolut minunată, pe care am luat-o la un preţ nesperat de bun. A fost o schimbare extrem de pozitivă pentru noi, mai ales că perioada de izolare ne-a prins în casă nouă, cu grădină mare. Ne-a fost mult mai uşor”, a punctat Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: