Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul continuă! Oana Roman, mesaj subtil pentru Oana Zăvoranu

Scandalul continuă! Oana Roman, mesaj subtil pentru Oana Zăvoranu

GALERIE FOTO (2) Oana Roman, mesaj subtil pentru Oana Zăvoranu

Se pare că războiul divelor din showbiz nu se sfârșește prea curând. Mai exact, scandalul dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu pare a fi departe de final. Dacă Oana Zăvoranu o critica în urmă cu câteva zile pe Oana Roman, acum i-a venit rândul soției lui Marius Elisei. Oana i-a trimis un mesaj subtil brunetei pe rețelele de socializare.

Scandalul continuă! Oana Roman, mesaj subtil pentru Oana Zăvoranu

Deja se știe că Oana Zăvoranu nu este o persoană subtilă, și spune întotdeauna ce gândește. Vedeta a lansat în urmă cu câteva zile numeroase critici la adresa Oanei Roman, cea care a jignit-o spunând că este ”Mult prea agresivă, brânză bună în cel mai prost burduf de câine”. Ei bine, această declarație a enervat-o la culme pe divă, motiv pentru care a făcut un pamflet cu Oana Roman și i-a dat și o poreclă. „A fost odată ca niciodată o «fetiță» cu mare poftă de mâncare. Părinții credeau că o să îi treacă, dar pofta de mâncare și apetitul pentru scandal și mizerie a crescut direct proporțional cu dimensiunile «trupului» ei. Părinții, mai ales tatăl a fugit în lume, numai ca să nu mai aibă de-a face cu ea. 😂 O cheamă Onuca Pateuț, dar mai nou răspunde la numele de Peppa Pig. 🐷 Peppa a crescut și îi place la televizor, deși televizorului nu îi place deloc de ea. 🐽😂, a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

Recent, Oana Roman a postat și ea un mesaj în mediul online, iar mulți dintre fanii săi s-au întrebat dacă nu cumva îi este adresat Oanei Zăvoranu. Oana Roman a distribuit un text în rime, scris de Flick. „Dacă ai medita mai bine, atunci ai realiza, firește, că oamenii urăsc la tine exact ceea ce le lipsește”, acesta este mesajul distribuit de Oana Roman pe Instagram. Alături de mesaj, Oana Roman a scris că este de acord cu textul.

Mesajul Oanei Roman

Oana Zăvoranu le-a declarat război influencerițelor din România

De când Pepe a anunțat că va divorța, Oana a ieșit la atac. Actrița nu se sfiiește să spună lucrurilor pe nume,așa că nu s-a ascuns să le critice pe marile influencerițe din România. Oana nu se mai oprește din a lansa săgeți în mediul online, adresate fie Oanei Roman, fie la adresa influencerițelor din țară.

Actrița i-a adresat câteva cuvinte dure Christinei ICH, după care a urmat Adelina Pestrițu. Vedeta consideră că multe fete se confruntă cu probleme cu tenul din cauza produselor recomandate de acestea, care nici măcar nu testează cum trebuie produsele pe care le promovează. ”Zecile de mii de mesaje primite imi confirma clar ca sunteti insetati de subiectul asta, al INFLUENCERELOR MY ASS’, aceasta specie de s****😂 Am sa le iau pe rand pe toate alea care sufera mult de ele si promit ca pana nu le scot basinile din cap nu ma las 😇 Nu poti face ZILNIC reclama la 10 creme pentru ca e logic ca nu ai TIMPUL NECESAR SA LE TESTEZI PE TOATE 10 si nu le poti recomanda. De aia va ies BUBE”, a scris Oana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: