Redactia.ro
Home » Monden » Cum a surprins-o Răzvan Fodor pe soția lui! Dorul i-a reunit pe cei doi prezentatori de la Antena 1

Cum a surprins-o Răzvan Fodor pe soția lui! Dorul i-a reunit pe cei doi prezentatori de la Antena 1

GALERIE FOTO (2) Cum a surprins-o Răzvan Fodor pe soția lui! Dorul i-a reunit pe cei doi prezentatori de la Antena 1

Cum a surprins-o Răzvan Fodor pe soția lui! Prezentatorul este numărul unu la capitolul romantism, dovadă stă și ultima sa acțiune făcută de dorul Irinei.

Cum a surprins-o Răzvan Fodor pe soția lui! Dorul i-a reunit pe cei doi prezentatori de la Antena 1

Anul acesta a fost unul plin de oportunități pentru familia Fodor, căci viața profesională a celor doi a strălucit, fiecare ocupând posturi importante în diferite emisiuni de la Antena 1. Însă, deși acest lucru le-a adus numai beneficii, mai ales materiale, a avut și o parte mai puțin plăcută. Cei doi soți au fost nevoiți să stea luni bune despărțiți, punându-și astfel relația la încercare.

Recent însă, Irina Fodor, prezentă acum în Grecia pentru filmarea show-ului ”Chefi fără limite”, a avut parte de o surpriză colosală, multe doamne și domnișoare devenind acum geloase pe norocul în amor de care se bucură ea. Cei doi au demonstrat că iubirea învinge mereu, ba chiar, devine și mai mare și mai puternică odată cu distanțarea.

Cum a surprins-o Răzvan Fodor pe soția lui! Dorul i-a reunit pe cei doi prezentatori de la Antena 1

În mare secret, dis de dimineață, prezentatorul de la ”Burlacul” s-a urcat în avion și la scurt timp distanță a ajuns direct în Grecia, acolo unde Irina Fodor, alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu filmează pentru show-ul culinar și de aventură ”Chefi fără limite”. Astfel, nu mare i-a fost mirarea șatenei atunci când s-a trezit cu soțul în fața hotelului unde este cazat. Însă, nu oricum, ci cu o declarație de dragoste la purtător. Ce poate fi mai romantic decât asta!

”M-am trezit de dimineață, am plecat că aveam ceva treabă și cum mergeam eu pe stradă, m-am împiedicat de un avion și am ajuns aici (nr. în Grecia). Iubita mea, surpriză ca în filmele alea de dragoste. Iubirea mea, viața mea! Pentru nevastă, merg oriunde”, a spus Răzvan Fodor pe Instagram, fericit din calea afară că a ajuns, în sfârșit, să-și vadă soția.

Cine este Răzvan Fodor și cum a devenit cunoscut

Răzvan Fodor a avut o carieră muzicală până în 2016, când a făcut parte din trupa rock Krypton. Până în 2008, el a avut o carieră solo. Prezența în TV a devenit una obișnuită pentru actor, care a ajuns să prezinte chiar și emisiuni. El a colaborat mai mult timp cu Pro TV, unde a fost la cârma emisiunii „Masterchef” pentru mai multe sezoane.

Colaborarea lui cu postul nu s-a încheiat, însă, aici. El a prezentat show-ul „Vorbește lumea”, în faza inițială, alături de Vica Blochina, Nadine și Sore. Ulterior, această formulă a fost dată uitării, iar prezentatori au devenit Cove și Adela Popescu. Totuși, Răzvan Fodor a devenit faimos și din postura de actor. El a jucat în mai multe telenovele de pe Acasă TV. El a jucat în „Păcatele Evei”, dar și în „Milionari de weekend”. De asemenea, el a jucat și în „Daria”, „Iubirea mea”, „Om sărac, om bogat”.

Răzvan Fodor a început un nou proiect TV, odată cu participarea la emisiunea Asia Express. El a dat postul Pro TV pentru rivala Antena 1, unde a început aventura alături de Sorin Bontea.

”Am urmărit show-ul anul trecut și m-a prins foarte tare competiția. Când am primit propunerea de a fi concurent, în prima fază am fost destul de reticent, e în mod clar o experiență solicitantă și deloc ușoară. Am aflat apoi traseul… Filipine este o destinație foarte dragă mie, am fost acolo ca turist și sunt curios să o descopăr și din perspectiva concurentului Asia Express”. a mărturisit Răzvan Fodor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: