Redactia.ro
Home » Știri » Numerologie. Cum afli care este cifra destinului pentru tine și ce semnificație are aceasta

Numerologie. Cum afli care este cifra destinului pentru tine și ce semnificație are aceasta

Cum afli care este cifra destinului pentru tine și ce semnificație are aceasta

Cum afli care este cifra destinului pentru tine și ce semnificație are aceasta. Numerologia are un mare impact asupra vieții noastre, iar totul în jurul nostru este influențat de numere, doar că nu ne dăm seama. Fiecare perioadă, an, lună, zi, este influențată de o vibrație energetică a cifrelor. Se spune că, în numerologie, fiecare persoană are o anumită cifră a destinului. Află care este cifra destinului tău și se înseamnă.

Numerologie. Cum afli care este cifra destinului pentru tine și ce semnificație are aceasta

Conform numerologiei, destinul omului este deja pregătit, dar acesta poate fi influențat de anumite puncte de întâlnire de evenimentele sau atitudini care generează energii armonice capabile să interfereze cu energiile astrale. Numărul destinului poate dezvălui personalitatea unei persoane, similar cu zodia în care s-a născut cineva. Așadar, numărul destinului este suma redusă a tuturor cifrelor din anul nașterii. Dacă ești născut pe 6 mai 1993, vei aduna: 06.05.1993 = 0 + 6 + 0 + 5 + 1 + 9 + 9 + 3 = 33. Ulterior, se adună 33 pentru a se reduce la o singură cifră 3 + 3 = 6. 6 va fi cifra destinului pentru o persoană născută la 6 mai 1993. Află care este cifra destinului tău și se înseamnă.

Cifra destinului 1

Persoanele care au această cifră ca destin sunt ușor remarcate în societate, iar dacă nu sunt bor face tot posibilul să iasă în evidență. Acestea au o mare capacitate de conducere și tind spre individualism și de multe ori exprimă unicitatea prin ceea ce fac. Nu se pot acomoda în activități de rutină.

Cifra destinului 2

Persoana cu cifra de destin 2 este caracterizată ca fiind un partener bun, diplomatic. Are capacitatea de a se adapta rapid, fiind un bun mediator. Vibrația 2 este caracterizată de energie feminină, care poate rezolva conflictele, iar persoanele cu cifra destinului 2 se conectează ușor la oameni.

Cifra destinului 3

Cei născuți sub vibrația cifrei 3 au o energie specială. Sunt persoane distractive, care se fac plăcute de cei din jur. Aceștia oameni sunt pregătiți să acționeze oricând și vor reușit să ajungă acolo unde și-au propus.

Cifra destinului 4

Aceste persoane pot avea meserii în domeniul justițiie sau al medicinei. Cei născuți sub vibrația cifrei 4 sunt oameni ordonați, muncitori și organizați. Cu toate astea, pot deveni exagerat de perfecționiști atât cu ei, cât și cu cei din jurul lor.

Cifra destinului 5

Aceste persoane iubesc aventura, dar iubesc să fie și familiste. Încearcă mereu să găsească echilibrul între activități palpitante și calmul de lângă cei dragi. Sunt foarte buni în meseria lor și încearcă să câștige cât mai bine.

Cifra destinului 6

Reprezintă echilibrul, având mari aptitudini pentru meserii precum profesor, consilier sau jurnalist. Aceste persoane sunt calde și dăruiesc iubire la orice pas. Printre defectele lor se numără gelozia și tendința de a cere prea mult.

Cifra destinului 7

Sunt persoane creative și spirituale, având o legătură specială cu tot ce înseamnă misticism și imaginație. Sunt persoane extrem de talentate și pun pasiune în tot ceea ce fac.

Cifra destinului 8

Cei născuti sub vibrația cifrei 8 sunt mari iubitori de control și de putere. Acestia vor munci până când își vor atinge scopurile, fiind ambițioși și perseverenți. Câteodată nu respectă regulile.

Cifra destinului 9

Sunt oamenii potriviți pentru a fi profesori, educatori și psihologi. Au un talent aparte pentru a-i inspira pe cei din jur. Însă, câteoadată sunt cam răzbunători.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: