Redactia.ro
Home » Știri » Cum ar fi arătat astăzi Prințesa Diana dacă ar fi fost în viață. Portretul ei, la 61 de ani

Cum ar fi arătat astăzi Prințesa Diana dacă ar fi fost în viață. Portretul ei, la 61 de ani

GALERIE FOTO (2) Cum ar fi arătat astăzi Prințesa Diana dacă ar fi fost în viață. Portretul ei, la 61 de ani

Dacă ar mai fi trăit, Prințesa Diana ar fi avut acum 61 de ani. Iată cum ar fi arătat astăzi prima soție a Regelui Charles al III-lea. Cu ajutorul tehnicii actuale, un influencer a reușit să creeze portretul Prințesei Diana.

Cum ar fi arătat astăzi Prințesa Diana dacă ar fi fost în viață. Portretul ei, la 61 de ani

Prințesa Diana obișnuia să fie foarte atentă la felul în care arăta. Nu ieșea niciodată din casă fără să își dea cu parfum, iar la început, ei îi plăcea foarte mult să își dea cu creion albastru la ochi, lucru care s-a schimbat ulterior, după ce specialiștii i-au spus că niciodată nu aplici creion albastru dacă ai ochii albaștri.

Lady Di avea 36 de ani când a murit pe 31 august 1997, în accidentul de mașină din Paris. Divorțase deja de Prințul Charles, iar în autoturism se afla cu iubitul ei de atunci. Era considerată de mulți foarte frumoasă și foarte elegantă și nimeni nu poate să spună cum ar fi arătat astăzi, când ar fi avut 61 de ani. Totuși, cineva a făcut acest exercițiu de imaginație.

Cu ajutorul tehnicii actuale, un influencer a reușit să creeze portretul Prințesei Diana. Ochii ei albaștri s-ar fi păstrat și astăzi la fel de senini, la fel și zâmbetul și chiar și coafura ei. Evident, ar fi îmbrăcat haine potrivite vârstei ei, la fel de elegante cum obișnuia să poarte odinioară.

Foto: Captură Tiktok / jose_arrt

Prințesa Diana a fost iubită de foarte mulți oameni datorită bunătății ei, dorind să pună punct sărăciei, făcând numeroase acte de caritate și tocmai de aceea era numită și Prințesa Inimilor. Ea şi-a urmat îndatoririle ce au decurs din rolul ei oficial și s-a implicat mai ales în susţinerea pentru proiecte şi activităţi caritabile, asumându-şi inclusiv rolul de patronare a unor organizaţii ce luptau împotriva urmărilor unor maladii sau a altor probleme mai generale din domeniul sănătăţii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: