Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum ar putea arăta Iphone 13 în 2021 și ce opțiuni noi va avea. FOTO

Cum ar putea arăta Iphone 13 în 2021 și ce opțiuni noi va avea. FOTO

GALERIE FOTO (2) iphone 13

Se pare că Apple ar putea pregăti ceva nou pentru iPhone 13, care va fi lansat în 2021. Fanii așteaptă deja cu nerăbdare lansarea iPhone 12 din toamnă care va fi și primul telefon 5G de la Apple. Există însă și alte motive să te entuziasmezi! Pe lângă că va fi un telefon 5G, noul iPhone va avea un design nou.

Potrivit unui raport al site-ului coreean ETNews, se pare că iPhone-urile Apple 2021 vor folosi un ecran OLED cu integrare tactilă. Ce înseamnă asta și care e diferența față de iPhone-urile actuale? În momentul de față, display-ul și modulul sensibil la atingere sunt separate între ele, dar cu OLED-uri integrate tactile, înseamnă că Apple nu va mai avea nevoie de o componentă.

Se preconizează că dispozitivul va fi mai subțire, cu excepția cazului în care Apple intenționează să utilizeze spațiul suplimentar pentru alte componente hardware. De asemenea, s-ar putea să coste mai puțin, din moment ce îi lipsește o componentă. Ne îndoim că Apple va reduce prețul iPhone-urilor sale, dar cel puțin, putem spera că acest lucru înseamnă că va menține prețul.

iPhone 13 a apărut deja pe web, sub formă de machetă

O mega scăpare despre iPhone 13 a apărut în luna iunie. Macotakara, un blog japonez respectat, specializat pe Apple, a scăpat iPhone 13 sub formă de machetă. Se pare că iPhone13 va adopta un ecran de 5.5 inch cu muchii foarte înguste şi fără breton. Sursa afirmă că telefonul va avea camera selfie integrată în ecran.

Apple ar putea folosi o tehnologie „Samsung Under Panel Sensor”. Se discută mai nou şi despre o cameră integrată în zona de jos chiar, ceea ce pare improbabil. Spatele integrează un spaţiu pentru un modul generos de cameră, cu multiple orificii, sugerând faptul că se testează multipli senzori. Sursa scrie că avem 4 camere în spate, printre care şi una cu senzor LiDAR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: