Redactia.ro
Home » Stil de viață » Când apare oficial Iphone 12 și când îl vom avea în magazinele din România

Când apare oficial Iphone 12 și când îl vom avea în magazinele din România

iphone 12

Unul dintre cele mai așteptate momente ale anului este lansarea noului iPhone. Este vorba despre iPhone 12, cel mai nou dispozitiv produs de Apple. În fiecare an, lansarea noului telefon al companiei a fost făcută în toamnă, dar de această dată s-ar putea ca lansarea să fie amânată.

Când apare oficial noul telefon de la Apple, Iphone 12

Lansarea noului telefon de la Apple era specualtă să aibă loc cândva în luna septembrie, ținând cont de faptul că era deja o tradiție ca noul iPhone să fie lansat în această lună, peste Ocean. În țara noastră cel mai probabil ar fi ajuns în magazine, iar doritorii și l-ar fi putut cumpăra prin noiembrie.

Totuși, aceste planuri s-ar putea să nu se mai împlinească. Motivul este unul simplu: pandemia de coronavirus. Criza sanitară a afectat inclusiv acest aspect al vieții cotidiene, pentru că din cauza virusului, fabrica din China și-a suspendat activitatea mai mult timp, așa că intervalele de timp pentru producție și lansare au trebuit amânate.

Lansarea noului model de iPhone, amânată?

Experții sunt de părere că lansarea noului telefon de la Apple, iPhone 12, va fi făcută cu o întârziere de două luni, așa că cel mai probbail noul mobil va fi disponibil pentru cumpărătorii din România abia la iarnă sau chiar mai târziu.

Mai mult decât atât, un raport al băncii de investiții Cowen arată că lansarea noului telefon va fi cu siguranță amânată, iar termenul pe care îl dau aceștia este de 60 de zile. Desigur, asta în cazul în care totul decurge conform planului și nu mai apar alte impedimente. Astfel, noile terminale ar trebui anunțate în ultima lună de toamnă, în noiembrie.

În același timp, același studiu a atras atenția asupra faptului că puterea de producție va fi cu 13% mai mică decât în aceeași perioadă a anului trecut, din cauza pandemiei de coronavirus. Așa că este o șansă foarte mare ca telefoanele de pe piață să se epuizeze foarte repede.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: