Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată actrița din „Neveste Disperate”. Teri Hatcher, transformată de operații estetice

Cum arată actrița din „Neveste Disperate”. Teri Hatcher, transformată de operații estetice

GALERIE FOTO (8) Cum arată actrița din Neveste Disperate

Cum arată actrița din Neveste disperate. Actrița a făcut furori cu rolul lui Susan Mayer, în serialul Neveste Disperate. Din păcate, timpul nu-l putem opri, iar anii își pun amprenta pe fizicul oricărei persoane. Din goana pentru tineretea veșnică, Teri Hatcher a căzut în patima operațiilor estetice.

Cum arată actrița din „Neveste disperate”. Teri Hatcher, transformată de operații estetice

Cum arată actrița din Neveste disperate. Ajunsă la 56 de ani, Teri Hatcher s-a transformat complet. Actrița era extrem de îndrăgită de public pentru rolul din serialul „Neveste Disperate”. Anii au trecut, iar vedeta a încercat să păcălească anii, așa că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Cu toate astea, actrița pare că a profitam din plin de acest lucru, iar acum este de nerecunoscut. Fanii actriței au rămas șocați de transformarea acesteia, susținând că Teri nu mai seamănă deloc cu cea de acum câțiva ani.

Teri este departe de imaginea pe care a avut-o în filmul „Tommorow Never Dies” din seria James Bond. Internauții i-au scris în comentarii că nu are nevoie de botox sau alte operații estetice pentru că are trăsături frumoase. Vedeta a apelat pentru prima dată la intervențiile estetice încă de pe vremea când filma la ”Neveste Disperate”. Din nefericire, Teri nu s-a oprit la timp și a ajuns de nerecunoscut.

Teri Hatcher a renunțat la serialul Neveste disperate

După șapte sezoane, actrița americană Teri Hatcher a anunțat că părăsește producția „Neveste disperate”. În 2010, actrița și-a anunțat retragerea, spre dezamăgirea fanilor. Teri a declarat că s-a simțit minunat jucând rolul lui Susan Mayer, dar a decis să meargă mai departe și să axeze pe noi proiecte de televiziune. Plecarea lui Hatcher a motivat-o și pe colega ei Felicity Huffman să părăsească serialul.

Deși multă lume este de părere că actrița a exagerat cu operațiile estetice, Teri se simte foarte bine în pielea ei, fiind mândră de cum arată. În 2010, vedeta declara că nu vrea să recurgă la botox pentru a-și masca ridurile, dar se pare că s-a răzgândit între timp. “M-am tot gandit la cei care ma critica pentru felul in care arata fata mea. Fie ca va place sau nu, asa arata fata mea! Fara operatii estetice, fara implanturi….indiferent de ce zice lumea. M-am hotarat sa ma pozez singura sa va arat fata mea adevarata”, a comentat Teri pe Facebook.

Teri este adepta sportului, mărturisind că la 56 de ani se simte o femeie liberă și liniștită. ”E vârsta la care contează mai puțin lucrurile superficiale, așa cum până la urmă e și aspectul, o vârstă la care te cunoști cu adevărat, îți știi scopul, știi cine trebuie prețuit și pentru ce ești recunoscător. Pur și simplu prețuiești miracolul care se cheamă viață, mai explică ea. Poți fi vulnerabil și puternic, în același timp. Poți să-i ierți pe ceilalți și pe tine, a mai explicat Teri.

Starul de la Hollywood este activă pe rețelele de socializare, unde păstrează legătura cu fanii săi. De asemenea, Teri le îndemană pe femei să se iubească și să se prețuiască mai mult, indiferent de vârstă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: