Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum actorul din ”Singur acasă”? Ce a ajuns să facă pentru bani

Cum arată acum actorul din ”Singur acasă”? Ce a ajuns să facă pentru bani

GALERIE FOTO (5) Cum arată acum actorul din ”Singur acasă” Ce a ajuns să facă pentru bani

Cum arată acum actorul din ”Singur acasă”? Macaulay Culkin nu apare des în lumina reflectoarelor, însă ultima sa apariție i-a lăsat pe toți cu gura căscată. 

Cum arată acum actorul din ”Singur acasă”? Ce a ajuns să facă pentru bani

Macaulay Culkin, celebrul actor din seria de filme pentru Crăciun ”Singur acasă”, se sustrage adesea din lumina reflectoarelor, preferând să-și țină viața privată departe de ochii lumii. Acesta a adevenit un star la o vârstă foarte fragedă, iar banii încasați pentru seria de filme au ajuns să-l schimbe radical.

Recent, ”Kevin” a surprins pe toată lumea marți, după ce a defilat ca model pe podium pentru Gucci. Actorul din ”Singur acasă” a fost alături de vedete precum Jared Leto și Jodie Turner-Smith, purtând cu mândrie o ținută vibrantă pe Hollywood Boulevard, pentru spectacolul Gucci Love Parade, scrie CNN.

Cum arată acum actorul din ”Singur acasă” Ce a ajuns să facă pentru bani

Macaulay Culkin a fost foarte relaxat în timpul show-ului, defilând cu mâinile băgate în buzunare. Acesta a purtat o pereche de pantaloni largi de într-o nuanță nude, o cămașă hawaiană și o jachetă bomber cu flori lucioase pentru spectacol. Ținuta lui a fost accesorizată cu o pereche de ochelari de soare caramel, o curea cu logo Gucci și saboți împânziți.

Spectacolul eclectic a fost dominat de imprimeuri strălucitoare din anii ’70, îmbrăcăminte pentru bărbați bine croită și rochii statement acoperite cu pene și volane îndrăznețe.

Ce alte vedete au ales să defileze la prezentarea Gucci

Jared Leto are o relație de lungă durată cu casa de modă italiană. Acesta a purtat un blazer gri la dublu fără cămașă, pantaloni albi cu șireturi, cizme cu toc și ochelari de inspirație retro. Cât despre Phoebe Bridgers, aceasta și-a făcut apariția într-o jachetă lungă de mătase închisă la culoare, având cusăturile albe, și accesorizată cu un guler. Cântăreața și compozitoarea a purtat și o pereche de mănuși de dantelă neagră și a accesorizat totul cu o servietă mică, cizme cu impreu de șarpe și o pălărie în stilul Jackie Kennedy.

Între timp, ținuta lui Turner-Smith a fost printre cele mai atrăgătoare ale serii. Apărând ca o pasăre a paradisului, ea a purtat o rochie gigantică acoperită cu pene portocalii și maro. Un guler de pene verzi șocante a oferit contrast alături de ochelari de culoare turcoaz, iar ea ținea un mini clutch auriu în mâinile acoperite de mănuși de latex negru în timp ce defila pe podium.

Cum arată acum actorul din ”Singur acasă” Ce a ajuns să facă pentru bani

Cântărețul St. Vincent, regizoarea de film Miranda July și actorii Zelda Adams și Kodi Smit-McPhee s-au numărat printre celelalte celebrități care au apărut pe podium. Alte vedete au fost și Serena Williams, Billie Eilish, Lizzo, Miley Cyrus și Gwyneth Paltrow, care au purtat o versiune actualizată a celebrului ei costum Gucci din catifea roșie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: