Redactia.ro
Home » TV » Starul din Singur Acasă a devenit tată. Iubita lui Macaulay Culkin a adus pe lume un băiețel

Starul din Singur Acasă a devenit tată. Iubita lui Macaulay Culkin a adus pe lume un băiețel

GALERIE FOTO (5) Starul din Singur Acasă a devenit tată

Starul din Singur Acasă a devenit tată. Macaulay Culkin și iubita lui, actrița Brenda Song sunt cei mai fericiți. Tânăra a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, devenid pentru prima dată părinți. Fiul cuplului a primit numele de Dakota Song Culkin, în memoria surorii actorului care s-a stins din viață în 2008.

Starul din Singur Acasă a devenit tată. Iubita lui Macaulay Culkin a adus pe lume un băiețel

Starul din „Singur Acasă” a devenit tată. Macaulay Culkin și iubita lui au devenit părinți pentru prima oară. Brenda Song a născut un băiețel, luni, 5 aprilie, la ora 13.10, în Los Angeles. Micuțul a primit numele de Dakota Song Culkin, în onoarea regretatei surori a lui Culkin, Dakota, care s-a stins din viață la vârsta de 29 de ani, în 2008. Macaulay și Brenda s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani pe platourile de filmare. „Oamenii nu își dau seama cât de incredibil de amabil și loial, dulce și inteligent este. Într-adevăr, ceea ce îl face pe Mack atât de special este că este atât de lipsit de scuze Mack. Știe cine este și este 100% în regulă cu asta. Si asta pentru mine este o calitate incredibil de sexy. A muncit din greu pentru a fi persoana care este.”, declara Brenda despre Macaulay.

Actorul din celebrul film „Singur acasa”, a devenit părinte la vârsta de 40 de ani. Brenda Song, 33 de ani, este o actriță și un model cunoscut în întreaga lume, În 2002, actrița a semnat un contract cu Disney Channel și a jucat în Disney Channel Original Movie 2002 Get a Clue. În 2005, Song a jucat rolul principal de sex feminin al lui Londin Tipton în „The Suite Life of Zack & Cody” și „The Suite Life on Deck”.

Transformarea lui Macaulay Culkin

Macaulay Culkin a devenit celebrul încă de la o vârstă fragedă, după ce a jucat în filmul fenomen Singur acasă. Cu cât creștea, viața actorului avea să devină complicată și extrem de toxică. Macaulay ajunsese într-o stare deplorabilă și mulți s-au temut că acesta se va pierde pentru totdeauna. Din fericire, actorul a reușit să-și pună ordine în viață și să scape de drogurile care i-au amenințat existența. Dacă în urmă cu câțiva ani era foarte slab, cu o imagine neîngrijită, acum vedeta radiază. Se pare că unul din motivele care l-au determinat să cadă pradă drogurilor a fost despărțirea de actrița Mila Kunis, care formează un cuplu cu Ashton Kutcher. Cea care l-a ajutat să se refacă sentimental a fost buna sa prietenă, Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson.

Macaulay va rămâne pentru întreaga lume, sinonim cu îndrăgitul Kevin McCallister din “Singur acasă”. Filmul copilăriei noastre, l-a transformat pe Macaulay în cel mai faimos copil de pe planeta de la Shirley Temple încoace. A devenit milionar la 11 ani, dar pentru că nu a știut să-și gestioneze succesul, actorul a ajuns un copil cu probleme, dependent de droguri și alcool. După Home Alone, Macaulay a mai jucat în câteva filme, dar cariera sa a intrat într-un con de umbră, iar o perioadă s-a retras din lumea cinematografiei pentru a duce o viață normală. Acum, Song și fiul ei îi vor face viața extrem de frumoasă celebrului actor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: