Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum actrița din filmul ”Matilda”? Mara Wilson și-a recunoscut orientarea sexuală

Cum arată acum actrița din filmul ”Matilda”? Mara Wilson și-a recunoscut orientarea sexuală

GALERIE FOTO (9) Cum arată acum actrița din filmul ”Matilda”_ (1)

Cum arată acum actrița din filmul ”Matilda”? În urmă cu mai bine de 25 de ani, ne-a câștigat inimile ca mezina lui Robin Williams în „Doamna Doubtfire”, tăticul nostru trăsnit, dar prin rolul memorabil din „Matilda”. Acum, la 33 de ani, Mara Wilson nu mai este fetița inocentă de altădată. Mai mult, vedeta a renunțat la actorie și a decis să se facă scriitoare fiind totodată activistă a comunității LGBT.

Cum arată acum actrița din filmul ”Matilda”? Mara Wilson și-a recunoscut orientarea sexuală

Cum arată acum actrița din filmul ”Matilda”? În 1996, era aleasă pentru a o interpreta pe micuța Matilda, iar în 2000 a avut ultimul rol într-o producție cinematografică. Mara Wilson, în vârstă de 33 de ani a fost un adevărat simbol pentru copiii din anii 90, fiind cunoscută și după ce a jucat rolul fiicei lui Robin Williams. Din păcate, actrița a renunțat la destinul de Hollywood, explicându-și într-o postare de ce a luat această decizie. „Uitați ceva ce nicio vedetă adevărată n-o să vă spună vreodată, jucatul în filme nu e foarte distractiv”, a scris Mara. „Să faci același lucru din nou și din nou până când, în ochii regizorului, „o nimerești”, nu îți oferă foarte multă libertate creativă. În termeni de adrenalină pură, filmul nu e nimic în comparație cu teatrul„, a mai spus Mara.

Actrița a crescut, s-a schimbat și a luat singură decizia de a se retrage din domeniul actoriei. Mai mult, Wilson le-a spus fanilor săi că nu plănuiește să mai continue cu actoria de cinema, fiind de părere că acest domeniu nu mai este făcut pentru ea. „Celebritatea se apropie de ridicol, iar audițiile sunt brutale și dezumanizate. De fiecare dată când văd o tânără drăguță în metrou citind roluri pentru o audiție, singurul meu gând e: „Mamă, ce mă bucur că nu mai fac asta!” Nu simt niciodată nostalgie, ci doar ușurare”, a mai spus Wilson.

În 2008, Mara a jucat și într-o piesă de teatru, bazată pe viața ei, care exprimă cât de straniu o tratează oamenii pentru că ajunsese celebră în vremea copilăriei. Mara Wilson a fost întotdeauna umbrită de faptul că oamenii o cunoșteau ca fiind micuța Matilda, fără să știe cum este actrița cu adevărat. „”Este o versiune a Marei Wilson care nu există. Aș prefera să fiu cunoscută pentru reușitele mele și pentru lucruri cu care într-adevăr mă mândresc, decât pentru imaginea aceasta de păpușă pe care o aveam cand eram un copil, a mai spus Mara.

Mara Wilson este bisexuală

În urmă cu câțiva ani, Mara a declarat public că este bisexuală după ce a postat o fotografie cu ea, într-un club de gay în urma împușcăturilor din clubul de noapte din Orlando. „Nu m-am simțit a fi gay sau bisexual când eram mică, dar am simțit stigmatul într-un mod diferit. De multe ori am auzit că fetele bisexuale sunt ciudate, și oamenii mi-au spus deja că sunt nebună”, a declarat ea.

La vârsta de 12 ani, Wilson a fost diagnosticată cu tulburarea obsesiv–compulsivă, luptându-se cu anxietatea și depresia. Mai mult, Mara a povestit cum un vis a făcut-o să-și pună la îndoială orientarea sexuală. Actrița a spus că a visat un băiat de care a fost îndrăgostită de el, iar ulterior a venit la ea și era, de fapt, o fată. „M-am uitat la amândoi și mi-am dat seama că simt la fel pentru amândoi”, a mai pus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: