Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum actrița Kim Cattrall. Samantha din Sex and the City nu mai apare în cel de-al treilea sezon al celebrului serial

Cum arată acum actrița Kim Cattrall. Samantha din Sex and the City nu mai apare în cel de-al treilea sezon al celebrului serial

GALERIE FOTO (2)

Kim Cattrall a devenit celebră în lumea întreagă pentru rolul Samantha din Sex and the City – SATC. Însă se pare că actrița a refuzat categoric să apară în cel de-al treilea sezon al serialului care a consacrat-o. Mulți au zis că din cauza banilor, alții au comentat cum a ajuns să arate acum Kim Cattrall.

Sex and the City – SATC se pregătește de un nou sezon, la 17 ani de la difuzarea episodului final. Îndrăgitele actrițe din distribuția originală a serialului își reiau rolurile care le-au consacrat, inclusiv Carrie – interpretată de Sarah Jessica Parker, Miranda – Cynthia Nixon, și Charlotte – Kristin Davis. Cu o singură excepție, Kim Cattrall nu își va relua rolul de Samantha Jones, dar încă nu există detalii despre cum va fi abordată absența ei.

Cum arată acum actrița Kim Cattrall. Samantha nu mai apare în al treilea sezon din Sex and the City

Kim Cattrall a fost foarte vocală privind dezinteresul ei de a reînvia serialul care a consacrat-o, rolul de Samantha din Sex and the City fiind cel cu care a reușit să cucerească inima publicului.
Cu toate acestea și deși a apărut în cele două filme spin-off în 2008 și 2010, Kim Cattraall nu a avut nicio dorință de a reveni în cel de-al treilea film, care era în lucru încă din 2016.
După ce un articol al publicației britanice Daily Mail susținea că filmul a fost anulat din pricina faptului că Kim Cattrall ceruse celor de la Warner Bros. un alt proiect în schimbul apariției sale în SATC3, Cattrall a postat pe Twitter: „M-am trezit într-o <<furtună>> @MailOnline [poop emoji]! Singura CERERE pe care am avut-o vreodată a fost că nu am vrut un al treilea film …. și asta a fost în 2016”.

Însă cum a ajuns acum să arate cuceritoarea Samantha din Sex and the City? Fanii nu arm ai recunoaște-o dacă ar întâlni-o pe stradă!

Kim Cattrall a intrat într-un con de umbră după apariția din Sex and the City. Pe rețelele de socializare postează destul de des, însă puțini reușesc s-o recunoască pe focoasa blondă care cucerea bărbați pe bandă rulantă. Vârsta și-a spus cuvântul și în cazul ei, așa că acesta pare să fie motivul pentru care nu a mai acceptat rolul de Samantha, după cum și ea a lăsat să se înțeleagă.

Kim Cattrall, despre refuzul de a apărea în SATC3

Într-un interviu pentru Piers Morgan’s Life Stories, Kim Cattrall a explicat: „Nu este pentru mine (n.r. revenirea în SATC3), după împlinirea celor 60 de ani. Este un lucru foarte clar, câți ani mai am și ce vreau să fac cu ei? Ce nu am făcut? Simt că succesul s-a înscris cu serialul și bonusul au fost cele două filme. ”

Întrebată despre ce s-a întâmplat când a primit propunerea pentru cel de-al treilea film, Cattrall a răspuns: „Am spus un simplu << Mulțumesc, dar nu, sunt bine>>. Nu este vorba de mai mulți bani. Nu este vorba de mai multe scene. Nu este vorba despre niciunul dintre aceste lucruri.”, a mărturisit cea cunoscută pentru rolul Samantha din Sex and the City.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: