Redactia.ro
Home » TV » Cum arată acum actrița principală din Clona, telenovela fenomen a anilor 2000 în România! Giovanna Antonelli a împlinit 45 de ani

Cum arată acum actrița principală din Clona, telenovela fenomen a anilor 2000 în România! Giovanna Antonelli a împlinit 45 de ani

A ajuns faimoasă în anul 2001, atunci când a semnat contractul pentru a interpreta rolul lui Jade în telenovela Clona, serial care a fost un adevărat fenomen în România.

Cum arată acum Giovanna Antonelli! A ajuns la vârsta de 45 de ani, are 3 copii și este una dintre cele mai apreciate actrițe din Brazilia!

În anii 2000 cerințele românilor în materie de seriale nu erau foarte vaste, celebrul post de televiziune Acasă TV aducea în casele tuturor telenovele pe bandă rulantă, unele dintre ele devenind atât de cunoscute, încât se vorbește și astăzi despre ele.

Clona a depășit cu mult așteptările oamenilor, o poveste incitantă ce prezenta două lumi diferite, o dragoste imposibilă dintre Jade și Lucas ce sfida barierele timpului și ale culturii din care făceau parte. Serialul a fost distribuit în peste 30 de țări din intreaga lume. A fost un real succes în America de sud și de Nord, în Europa și Asia.

Au trecut mai bine de 20 de ani, iar poveștile rămân întipărite în mințile oamenilor, la fel și actorii care au scris legende. Frumoasa Giovanna Antonelli și-a continuat cariera de actriță în Brazilia, țara natală, urmând proiecte intense de televiziune care s-au remarcat în America Latină.

Provine dintr-o familie de artiști, tatăl ei fiind un cunoscut cântăreț de operă din Brazilia!

Tatăl ei este un celebru cântăreț de operă, iar mama sa a fost dansatoare profesionistă. Giovanna, născută în Rio de Janeiro, Brazilia, a debutat la 11 ani pe scena teatrului de amatori și la 14 ani deja prezenta o emisiune TV.

Acum se laudă cu un posterior impecabil pe rețelele de socializare, are peste 13 milioane de fani pe contul de Instagram, o comunitate imensă și foarte activă.

Actrița a fost căsătorită de trei ori și are trei copii. Pietro, fiul ei, are 17 ani, iar gemenele Antonia și Sophia sunt născute în 2010. Cu toate că are 45 de ani și a născut de două ori, Giovanna arată fabulos în continuare.

Chipul i-a rămas impecabil și parcă trecerea anilor nici nu și-a pus amprenta foarte mult. Nu au apărut foarte multe articole în presă despre operațiile estetice pe care și le-ar fi făcut, însă un lucru este cert, micile modificări sunt aproape insesizabile.

După succesul serialului Clona, actrița se poate laudă cu încă 11 producții în palmares, printre cele mai de succes au fost Sete Pecados (2007), Viver a Vida (2009), Aș Brasileiras (2012) și Em Familia (2014).

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini