Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum Andrei Iordache, fiul secret al lui Cătălin Botezatu? A ajuns de nerecunoscut

Cum arată acum Andrei Iordache, fiul secret al lui Cătălin Botezatu? A ajuns de nerecunoscut

GALERIE FOTO (3) Cătălin Botezatu

Andrei Iordache, presupusul fiu al designerului de modă Cătălin Botezatu, a suferit o transformare incredibilă după ce în ultima perioadă a dispărut din peisajul monden.

Cu timpul, Andrei s-a detașat de lumea modellingului și și-a deschis propriul atelier de modă. Odată cu schimbările din viața profesională a apărut și o transformare remarcabilă în ceea ce privește look-ul său.

Andrei Iordache s-a îngrășat și și-a lăsat barbă

Andrei și-a lăsat barbă, poartă ochelari de vedere și s-a îngrășat vizibil. Ba mai mult, se consideră lumbersexual.

Lumbersexualul, noua încarnare a masculinităţii, versiune îmbunătăţită a hipsterului, este considerat bărbatul fatal al secolului XXI. Barbă la purtător, o băutură rece în mână şi pielea brăzdată de tatuaje sunt principalele trăsături după care recunoaştem un lumbersexual.

S-a căsătorit și are un băiețel

Tânărul s-a căsătorit între timp! Aleasa lui Andrei se numește Andra și i-a devenit soție în mai 2018. Ba mai mult, la câteva luni de la cununia civilă, aceasta i-a dăruit și un fiu. Soția sa era deja însărcinată în al doilea trimestru.

În urmă cu opt ani, informația că Botezatu are un fiu nelegitim, pe care îl ține secret, a ținut primele pagini ale ziarelor și a fost un subiect intens dezbătut în emisiunile de la TV, după ce au apărut zvonuri potrivit cărora designerul Cătălin Botezatu ar fi avut o relație cu mama tânărului, Iolanda. Atât asemănarea dintre cei doi, cât și declarațiile evazive făcute de Cătălin Botezatu l-au transformat de Andrei în fiul secret al creatorului de modă.

Când s-a pornit scandalul, Cătălin Botezatu a refuzat să dezvăluie adevărul despre băiatul lui secret, pe motiv că ar putea crea probleme în familie. Dar testul de paternitate făcut de creatorul român a dovedit că el este tatăl adevărat al lui Andrei Iordache, fost portar de fotbal, dar și fost manechin în show-urile de moda ale lui Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: