Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum Ava și Leah Clements, cele mai frumoase gemene din lume. Fetițele au cucerit întreaga lume

Cum arată acum Ava și Leah Clements, cele mai frumoase gemene din lume. Fetițele au cucerit întreaga lume

GALERIE FOTO (7) Cum arată acum Ava și Leah Clements

Cum arată acum Ava și Leah Clements, cele mai frumoase gemene din lume. În urmă cu trei ani au fost numite cele mai frumoase gemene din întreaga lume, iar acum, Leah și Ava au rămas la fel de frumoase, iar contractele cu marile case de modă continuă să apară.

Cum arată acum Ava și Leah Clements, cele mai frumoase gemene din lume. Fetițele au cucerit întreaga lume

Cele mai frumoase gemene din lume au crescut, dar frumusețea lor se accentuează pe zi ce trece. Ava și Leah Clements au devenit vedete la o vârstă fragedă, dar au revoluționat cu totul ce înseamnă frumusețe. Trăsăturile lor i-au fermecat pe mai toți creatorii de modă din lume, cele două fiind acum imaginea mai multor branduri de lux.

Leah si Ava micute

Ava și Leah au deja zeci de colaborări cu firme mari din întreaga lume, având și un cont de Instagram, comun, deschis de mama lor, Jaqi, care a adunat aproape două milioane de fani. Surorile Clements sunt din California, iar în 2017, au șocat întreaga lume cu frumusețea lor. Blonde, cu ochii de un verde incredibil, Ava și Leah se simt cel mai bine pe podium și în fața aparatelor de fotografiat. Cele două au participat de multe ori la ședințele foto împreună cu mama lor, la fel de frumoasă.

Drama trăită de surorile Clements

Mama gemenelor a declarat că Ava și Leah sunt pasionate de modă și sunt fericite că fac ceea ce le place. De-a lungul timpului, au existat zvonuri conform cărora mama le exploatează pe cele două pentru felul cum arată și că nu le lasă să se bucure de copilăria lor. Mai mult, Jaqi a fost acuzată că vrea să facă bani de pe urma fiicelor sale, dar fericirea din ochii gemenlor o liniștește.

Însă, viața lor avea să se schimbe după ce, în 2020 au aflat că tatăl lor are leucemie și limfom, o formă extrem de agresivă de cancer. Așadar, Ava și Leah s-au folosit de platforma lor pentru a cere ajutorul internauților. La sfârșitul anului trecut, gemenele anunțau că tatăl lor, în vârstă de 39 de ani, va fi supus unui transplant de măduvă. “Ne îndreptăm spre spital pentru marea zi – transplantul de măduvă al tatălui nostru! Va primi celulele stem ale unchiului nostru și sperăm ca celulele lui să preia controlul asupra corpului tatălui nostru, astfel încât cancerul să nu mai revină vreodată. Operația îl va face pe tata să fie foarte bolnav, dar sperăm ca totul să meargă conform planului, astfel încât să-l putem avea pe tatăl nostru înapoi cât mai curând posibil. #kevininvingecancerul”, este mesajul postat de gemenele Ava și Leah Clements pe contul lor de Instagram.

Gemenele Clements si familia lor

Din fericire, operația a fost un suces, iar tătăl gemenelor s-a făcut bine. Jaqi a spus că a semnat pentru prima dată un contract cu o agenție de modeling când fetele nu aveau nici măcar un an. Dar faptul că avea trei copii, pentru că gemenele mai au un frate mai mare, o obosea prea tare pe Jaqi, motiv pentru care a făcut o pauză. Femeia a spus că cifra 7 este numărul preferat al fetelor, mai ales că s-au născut și pe 7 iulie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: