Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum fiica lui Eminem! La 25 de ani, tânăra atrage privirile tuturor

Cum arată acum fiica lui Eminem! La 25 de ani, tânăra atrage privirile tuturor

GALERIE FOTO (5) Cum arată acum fiica lui Eminem! La 25 de ani, tânăra atrage privirile tuturor

Mulți o știu pe puștoaica lui Eminem din videoclipurile celebre ale artistului, însă acum, după 20 de ani, fiica rapper-ului celebru arată de milioane și întoarce toate privirile pe stradă!

Cum arată acum fiica lui Eminem

Hailie Scott nu mai e puștoaica pe care fanii lui Eminem o știau din videoclipurile tatălui ei. Fetița, care în urmă cu 15-20 de ani apărea în piesele Mockingbird și Hailie’s Song, a devenit o tânără frumoasă, proaspăt absolventă a Universității de Stat din Michigan, cu diplomă în psihologie.

La cei 25 de ani ai săi, Hailie nu are un job, însă realizează venituri de peste un milion de dolari care îi vin din încasările muzicale ale tatălui ei. Aceasta are o relație serioasă cu un tânăr care a trecut ușor testul lui Eminem. Evan, un fost coleg de facultate al fetei, a fost acceptat de familia lui Hailie, iar acum cei doi sunt de nedespărțit.

Cum arată acum fiica lui Eminem! La 25 de ani, tânăra atrage privirile tuturor

Eminem, în vârstă de 48 de ani, este cunoscut în întreaga lume datorită muzicii pe care o compune, dar mai ales datorită versurilor fără perdea. Una dintre emblemele muzicii rapp, cu mai bine de două decenii în industria muzicală, a avut timp și de dragoste și familie. În pofida faptului că este o figură vocală și o persoană căreia nu îi este teamă să spună în versurile pieselor sale ce are în minte, intimitatea a fost la loc de cinste de-a lungul carierei sale.

Eminem a păstrat discreția asupra familiei lui, așadar, puțini știu faptul că artistul are o fiica. În vârstă de 25 de ani, cu un trup armonios și un zâmbet angelic, Hailie Jade Scott are o frumusețe pe care și-o păstrează sub bagheta naturalului. Unica fiică a interpretului nu profită de numele tatălui ei celebru, astfel că nenumăratele aprecieri de pe conturile de socializare i se datorează întru totul, având o frumusețe răpitoare.

Spre deosebire de tatăl ei, Hailei preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Tânăra are rare apariții în public și nu-și expune toată viața pe rețelele sociale.

Pe vremea când era doar o fetiță de câțiva anișori, Hailie a apărut în câteva videoclipuri ale tatălui ei. Acum, lucrurile s-au schimbat. Fiica lui Eminem și a fostei sale soții, Kimberly Anne Scott, preferă discreția, nu notorietatea. Aceasta a acceptat de puține ori să vorbească despre faima tatălui său ori despre ecoul adus în viața sa. Cu toate acestea, din melodiile pe care solistul i le-a dedicat fiicei sale, ne putem da seama măcar de relația dintre cei doi.

Eminem a scris multe piese despre fiica lui

Eminem a compus o melodie în care a subliniat sacrificiile pe care le-a făcut pentru a-i asigura un viitor fiicei lui. În alt cântec, a abordat o temă sensibilă, în care își spunea regretul pe care îl resimte știind că nu a putut fi alături de Hailie în momentele importante pentru că trebuia să performeze, fiind în diferite coluțuri ale Statelor Unite ale Americii.

Totuși, Eminem i-a dedicat și fiicei sale o piesă, denumită „Hailie’s Song”, iar micuța a devenit cunoscută în în 2004, când a fost protagonista videoclipului piesei „Mockingbird”. Acum, Hailie are 25 de ani, a terminat faculatatea, arată foarte, foarte bine și are o grămadă de urmăritori pe rețelele de socializare.

Cum arată acum fiica lui Eminem! La 25 de ani, tânăra atrage privirile tuturor

Cu un cont deschis în octombrie 2016, Hailie se poate declara influencer cu acte în regulă după ce a adunat până acum 1,5 milioane de followers. Ea postează fotografii din vacanțele extravagante purtând diverse ținute, tutoriale de make-up sau rutina de ei de sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: