Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată acum Florentina, fetița care a fost hrănită ani de zile doar cu pufuleți și ceai (FOTO)

Cum arată acum Florentina, fetița care a fost hrănită ani de zile doar cu pufuleți și ceai (FOTO)

GALERIE FOTO (6)Fetița hrănită cu ceai și pufuleți

În anul 2014, întreaga opinie publică a rămas șocată de cazul fetiței care fusese hrănită ani de zile doar cu pufuleți și ceai. La patru ani, Florentina cântărea doar cinci kilograme din cauza că fusese înfometată.

Cine a adoptat-o pe Florentine, fetița hrănită cu pufuleți și ceai

Atunci ea a fost salvată, iar părinții au fost decăzuți din drepturile părintești. Fetița nu mai este deloc așa cum era în trecut, speriată, slabă și fără dorință de cunoaștere.

Florentina a împlinit zece ani și este o fetiță curioasă, deșteaptă și energică. E a uitat toate clipele grele prin care a trecut, odată ce a fost adoptată de Dragoș Tudose și soția lui.

Acesta a povestit că în primele șase luni și-a revenit aproape complet. Totuși, nu doar greutatea fetiței era problema la acel moment. Aceasta nu vorbea, pentru că familia ei nu comunica cu ea. Acum, Florentina mai are doi frățiori, pentru că familia ei adoptivă a mai făcut doi gemeni.

Nu ne-am gândit atunci să o adoptăm în mod cert – pur și simplu ne-am atașat de ea. Plimbările au fost multe și din ce în ce mai dese. Ea avea deficiențe de vorbire și trebuia preluată de un centru de plasament pentru copii cu handicap.
Din momentul în care am auzit că am putea să pierdem am luat hotărârea de a face ceva și am reușit asta prin plasamentul de urgență în vederea adoptării”, a povestit Dragoș Tudose.

Cazul care a șocat România. Cum arată acum Florentina, care cântărea cinci kilograme la patru ani

Povestea fetiței care la patru ani cântărea cinci kilograme a impresionat o țară întreagă. Medicul care a avut grijă de ea a fost atât de impresionat de momentele cumplite prin care a trecut, încât a decis să o adopte. Mai mult decât atât, el i-a organizat ziua de naștere în fievare an, ca pentru propriul său copil.

Flori e deja o mică domnişoară. Pentru toate clipele dificile prin care a trecut, soarta a răsplătit-o acum cu o familie de la care primeşte non-stop iubire. Micuţa care obişnuia să-mi spună «tata» este acum un copil frumos, vesel, inteligent, energic“, a declarat profesorul Marin Burlea, medicul care a înfiat-o pe fetiță.

Acum Florentina mai are doi frățiori și o familie iubitoare.

Etichete: