Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum Narcisa Suciu. Celebra artistă s-a întors în România

Cum arată acum Narcisa Suciu. Celebra artistă s-a întors în România

GALERIE FOTO (5) Cum arată acum Narcisa Suciu

Cum arată acum Narcisa Suciu. Este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Narcisa s-a întors în România pentru a petrece Paștele în țara sa de suflet. Deși artista era obișnuită să vină mereu de Crăciun, anul trecut a fost nevoită să rămână în Finlanda, din cauza pandemiei de coronavirus. Din fericire, acum a reușit să ajungă acasă. Cum arată cântăreața acum?

Cum arată acum Narcisa Suciu. Celebra artistă s-a întors în România

Cum arată acum Narcisa Suciu. În urmă cu mai bine de zece ani a decis să plece din țară și să se mute în Finlanda, alături de fiica sa, Daria. Narcisa Suciu nu a regretat nicio clipă dezicia luată, ba din contră, cele două s-au acomodat foarte bine, mai că Finlanda este considerată cea mai fericită țară din lume. Cu toate astea, Narcisa nu a uitat de unde a plecat, iar în fiecare an, de Crăciun, artista venea în România pentru a petrece Anul Nou alături de cei dragi. Din păcate, anul trecut nu a mai putut să ajungă în țară din cauza pandemiei de coronavirus.

Acum, pentru că situația a început să se relaxeze, artista a revenit în țară pentru a petrece Paștele. Vedeta a ajuns în Capitală marți seara, fiind așteptată la aeroport de prietena ei, Mirela Retegan. Tot cea a fost cea care le-a împărtășit internauților imagini cu Narcisa. Așa cum se poate observa, vedeta este neschimbată. Deși are 46 de ani, Narcisa Suciu este o femeie frumoasă și plină de viață, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată. ”După un an, din nou, acasă”, a scris Mirela Retegan pe Instagram, alături de imaginile cu Narcisa Suciu.

Narcisa Suciu s-a intors in Romania

Narcisa Suciu este îndrăgostită de Finlanda

Artista se numără printre puținii români care s-au adaptat foarte bine la stilul de viață din statul nordic, unde trăiește de mai bine de zece ani. Narcisa s-a decis să se mute alături de fiica sa, Daria și de Veikko Miettinen, care i-a devenit soț pe 8 martie 2010. În urmă cu câțiva ani, Narcisa a spus motivul pentru care s-a stabilit acolo. „M-am căsătorit cu un cetăţean finlandez. Şi atuci, fireşte, aveam două variante: România sau Finalnda. Pentru că părinţii lui sunt în vârstă şi nu ştim pentru cât timp vor mai trăi, am ales Finlanda. Ăsta a fost primul motiv, mai ales că părinţii mei nu mai trăiesc.(…)Mi se pare că nu-i la fel de greu şi de stresant cum e sau cum era în România pe vremea când am terminat eu şcoala”, a adăugat vedeta.

Narcisa a vorbit și despre momentul în care l-a cunoscut pe actualul soț.”Ne-am cunoscut pe un site de socializare, pe Internet. După vreun an şi ceva de relaţie la dis­tanţă şi după mai multe drumuri între cele două ţări, chiar dacă el era dispus să vândă tot ce avea şi să se mute la Bucureşti , am luat hotărârea ca, de dragul Dariei, care mi-a zis că ea nu mai vrea să aibă o mamă „vedetă”, să plecăm împreună în Fin­landa. Şi aşa, din 2010, viaţa mea a luat alt curs: acolo nu sunt vedetă, sunt doar o femeie fericită’‘, a declarat Narcisa Suciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: